Korkkarit kattoon PART 2

Jatketaan teemalla vappujuhlat ja juhlien tarjoilut.
Päätin jo juhlien suunnitelun alkumetreillä, että juhlat tullaan järjestämään omin voimin. En halunnut valmista pitopalvelua vaan oman menun mukaan itse tehden. Keittiöllä puuhasteli kaksi ammattikokkia, yksi tarjoilija ja koska ihan kaikkeen ei rahkeet riitä otettiin toki valmiita juttuja mukaan tarjoiluun.

Noutopöytä


Illan menu:
Kivikylän palvattu kokonainen possu
Marinoitua Chilinautaa
Savulohta
Täytettyjä kananmunan puolikkaita
Makaronisalaattia
Tuoresalaattia
Fetaa
Oliveita
Kasvisgratiinipaistos
Uusia perunoita ja sillliä

Jälkiruokana:

Kahvi, tee
konjakki tai disarrono -likööri
Kaksi erilaista täytekakkua
Macaronseja 
VaahtokarkkejaTämän ihanan vaalenpunaisen kakun sain lahjaksi. Kakku oli gluteeniton suklaakakku mansikkamousse ja limemousse täytteillä.

kahvitarjoilu
Pinterestistä löysin idean macaronspuusta. Löysin telineen Lontoosta pitkän etsinnän jälkeen sillä suomessa kyseiset telineet maksoivat vähintäänkin  kolme kertaa enemmän.
Alkuperäisen suunnitelman mukaan Kokosuomi leipoo - ohjelmassa kilpailleen Emma Iivanaisen piti tehdä minulle siihen kolmella eri värillä macaronseja mutta sairastui harmillisesti ja jouduin tyytymään tavallisen konditorian macaronseihin. Nekin olin alunperin ajatellut itse valmistaa ja harjoittelinkin onnistuen niissä täydellisesti, kunne tuli aika tehdä tarjottavia macaronseja pakkaseen. En saanut yhtään onnistunutta ja luovutin. Tosin macaronsit olivat telinneesä vaaka-asennossa kun oikeasti kuuluvat pystyyn jolloin telineeseen menee 180 macaronsia:-)

täytekakku
Valkoinen ruusukekakku oli myös gluteiiniton valkusuklaa-lime täytteinen kakku joka tuli paikallisesta ammatikoulun konditoria opiskelijoilta.

Olin todella tyytyväinen tarjoiluihin ja vieraillekin kuulemma maistui. Sikahan oli itsessään jo näyttävä elementti tarjoilupöydässä ja varmasti puolet vieraista otti vappuselfiet sian kanssa. Heh heh! Ihanat juhlat ja niitä on kiva muistella pitkään.

Nyt pikaiselle lenkille koiran kanssa ja sitten yskimään sohvan nurkkaan teemukin kera, jostain olen onnistunut saamaan kevään ensimmäisen lenssun!

Halein Katja

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kattaus ja vesi kielelke tuli kuvia katsoessa ja lukiessa tarjoilua ❤️

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos, kaikki oli todella hyviä <3