Korkkarit kattoon PART 1


Vappuaatto ja päivä jolloin virallisesti vaihdoin vuosikymmentä! 40 and fabilous teemalla tietenkin rennot vappubileet. Juhlamekkoja tuli hankittua kaikkiaan neljät ennenkuin osasin päättää minkä laitan. Naisena oleminen ei siis aina ole niin helppoa!

Vihdoinkin kauan odotettu juhlapäivä oli käsillä ja kaikki läheisimmät mukana juhlinnassa tietenkin.
Juhlatilana toimi kyläseurantalo joka on siis joskus toiminut kouluna. Tilana paikka oli suhteellisen karu joten koristelua tarvittiin ja reilusti. Paikka on ihanalla paikalla, pienen mäen päällä josta näkymä joelle.
juhlatila

Kattoon ripustettiin tunnelmavalaistukseksi cotton ball valonauhoja jotka tehtiin itse ulkoledivaloihin kuumaliimaamalla.  Olin siis tukusta hommannut palloja kolme laatikollista valkoisia, harmaita ja liiloja palloja. Pinkkiä, valkoista, vaaleanpunaista, niistä väreistä oli syntymäpäiväni väritetty.


PomPomit, serpentiiniä, ilmapalloja ja kukkia, näillä saatiin tila hyvin viihtyisäksi ja pirteän väriseksi. Olin varannut vaaleampaa ja tummenpaa pinkkiä sekä valkoista serpentiiniä ja ilmapalloja. Palloja oli myös hopeisina mutta luovuin niiden täytöstä siinä vaiheessa kun sormeen tuli ensimmäinen rakko täyttöhommissa. Pallot täytettiin heliumilla ja palloihin solmittiin hopeiset pallopainot.

vaalenapunainen


Juhla alkoi ihanalla yllätysonnittelulaululla joka todella sai ihon kananlihalle. Aivan mahtava fiilis! Ihania, rakkaita läheisiä ja ystäviä viettämässä vappua kanssani!
Näistä juhlista riittää nyt niin paljon kerrottavaa, että saan tehdä useamman postauksen jotten turruttaisi kerralla teidän lukuhermoja. 


Sain ihania kortteja; itsetehtyjä, humoristisia, perinteisiä ruusukortteja sekä soivan kortin. Ihailen aina kun joku osaa nähdä vaivaa kortin hankimiseen, koen itse olevani korttisaralla jokseenkin tylsä, en osaa tehdä niitä enkä koskaan viimehädässä muka löydä sopivaa korttia. Kukkien määrä myös yllätti, odotin muutamaa ruusua mutta valtava kukkameri peitti lopulta "opettajan pöydän". 

Jaksotankin nyt nämä juhlapostaukset niin että seuraavaksi kerron teille tarjoilusta, sitten itse bileistä ja bändistä, mikä muuten oli todella todella loistava!

Nyt hilpaisen istuttamaan isän tuomat perunat kasvimaalle, jos saataisiin jo  juhannuksena uutta perunaa.

Ihanaa vikonloppua!

-Katja11 kommenttia

Taina K kirjoitti...

Paljon onnea!:) Aina on hyvä syy juhlia, ja täydet kympit varsinkin. Hauskoja juhlia on kiva muistella vielä pitkän aikaa jälkeenpäin.:)

Villejä Lupiineja kirjoitti...

Kiitos ihanista juhlista! <3

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos! Totta, aina on syytä juhlia, ja on juhlat isot tai pienet niin ihanat muistot jää ❤️

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Marita teille ihanasta lahjasta. Sellaista olenkin kaivannut! Ihana kun olitte mukana juhlassa!

Kristiina - Arjen Helmiä kirjoitti...

Paljon onnea ja tervetuloa uudelle kymmenluvulle! Ihanasti koristeltu juhlatila ♥

Kristallikimara.fi kirjoitti...

Paljon onnea! Juhlatila näyttää todella hienolta ja kas sinulla on juuri samanlaisia pompomeja kuin minullakin ja juuri laitoinkin näistä postausta:D Varmasti olivat kivat juhlat.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Krisse, oltiin itsekin tosi tyytyväisiä tilan koristeluun :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Pompomit oli kiva uusi tuttavuus minulle ja tykkäsin. Muutama jäi vielä jemmaankin. Ovat näyttäviä ja kivoja! Kiitos onnitteluista!

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea <3 Perässä tullaan ja hei muista iällä ei ole väliä ellei ole juusto :) tuolla joku minua joskus lohdutti kun podin ikäkriisiä :) <3

Minttu kirjoitti...

Paljon onnea!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Happystarhome ja Minttu!
ja juustosta ei ole minua tehty, onneksi! Vielä ei ole ikäkriisi iskenyt, enkä usko että iskeekään. Tottakai aina joskus miettii ikäasioita mutta onnekseni ei ole vaivannut, mitä sitä suotta murehtimaan, kaikkihan me täällä vanhennutaan <3