Pullomania


Vappujuhliani varten olen metsästänyt pulloja. Pulloja, joihin saadaan tarjolle vettä pöytiin.
Itse asiassa asia ratkesi niinkin helposti, että mieheni serkun viimekesäisistä häistä jäi korkillisia vesipulloja jotka lunastin itselleni. Kierrätys kannattaa ja kohdallani ainakin helpottaa.

juhlasomistus
Pullot oli numeroitu juuttikankaaseen liimatuilla numeroilla jotka eivät sitten millään irronneet pulloista joten päätin laittaa vieraille istumapaikat ja hyödyntää pöytänumerot näin.

Eilinen ilta istuskeltiin mökin terassilla pähkäilemässä istumajärjestystä. On muuten melkoinen homma löytää jokaiselle oma paikka, varsinkin kun pöytiä on monta ja osa vieraista vat ihan vieraita toisilleen.  Nostan hattua jokaiselle juhlan järjestäjälle joka sitä tekee!


Pullot ovat mielestäni kiva vaihtoehto perinteisille vesikannuille, eivätkä korkin ansioista ota "jääkaapin makua" veteen.


Mitä mieltä olette?


-Katja4 kommenttia

Amanda kirjoitti...

Pullothan on tosi kauniita noin numeroineen. On varmasti oma hommansa järjestää juhlat istumapaikoilla!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä valinta vesipulloiksi :) Juhlien järjestämistä ei aina muistakkaan kuinka vaativaa hommaa se on ennen kuin itse on tuossa tilanteessa että juhlia suunnittelee....tsemppiä suunnitteluun :) Aurinkoista viikonloppua :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos! Aina tosiaan tulee jotain mitä on meinannut unohtaa! No Vappu on ensi viikolla niin sitten on jo ohi. Tykkään kyllä järkätä juhlia... 👍

M A R I K A kirjoitti...

Voihan noita käyttää kesällä omassakin käytössä, vaikka pihalla :)
Mielestäni ihanat:D
Itse en tykkää järjestää mitään juhlia-:)
Mukavaa alkavaa viikkoa!