Pääsiäisen viettoa Tallinnassa

Pääsiäisen vietosta on nyt palattu takaisin kotisuomeen ja arkeen.

Lauantai aamuna suuntasimme Tallinnaan ystävien kanssa matkan tarkoituksena tuoda juomalasti vappuna vietettäviä synttäreitäni varten mutta viettää myös kiiretöntä aikaa ystävien kanssa, syödä hyvin ja nukkua pitkään.

Majapaikkana toimi Tallink City Spa & Conference hotel. Hotelli oli kätevästi Virukeskuksen vieressä joten shoppailemaan ei ollut pitkä matka.


 Tallinan keskustasta löytyi viihtyisä ravintola ST. Patrick´s jonne päädyimme syömään pitkän kaavan mukaan. Paikka oli ihanan rento ja viihtyisä kaksi kerroksinen ravintola jossa pääasiassa oli paikallisia nuoria viettämässä iltaa ystävien kanssa.  Ruoka oli äärettömän hyvää ja se hinta, meillä viiden hengen seurueen lasku oli viineineen ja oluineen vaivaiset 130€.

Sunnuntaina aamusta sitten Super alkoon...
jälkiruokaNyt on siis jälleen yksi tehtävä juhlien järjestelylistalta suoritettu. Uskoisin, että tuolla Portterin perään lastatulla juomamäärällä saadaan yhdet juhlat järjestettyä. 
Käytännössä vain ruoka on tekemättä juhliin sekä vielä pitää metsästää heliumia ilmapalloihin. Sitten ei muuta kuin juhlimaan! Vappua odotellessa siis...

Jostain syystä tuli matkalta otettua todella vähän kuvia ja tässä onkin koko reissun kuvasato. Eiköhän niistä kuitenkin selviä millainen reissu meillä oli!


-Katja
4 kommenttia

Kristallikimara.fi kirjoitti...

Tallinna on aina kiva paikka piipahtaa ja hinnatkin siellä ovat vielä kohtuullisia. Meillä tytär täyttää 18v vapun tienoilla ja juhlia kans suunnitellaan kovasti, mutta aluksi sukulaisten kesken ja sitten tytär vetäytyy kavereiden kanssa muihin tiloihin. Ei tarvitse juomalasteja vielä hankkia, koska osa porukasta on vasta 17v.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Näin juuri ja isompiin kekkereihin kannaattaa jo lähteä hakemaan juomia siltä.Meillä oli myös tytön 18 v juhlat heti tammikuussa.

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin haaveissa päästä Tallinnaan ehkä menemme isännän kanssa viettämään hääpäivää tuonne ❤️ Tuota hotellia onkin kehuttu :) Mukava tuliaislasti teillä :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Hotelli oli tosi hyvä. Suosittelen! Ja ollaan nykyisin menty aina omalla autolla kun on hirmu kätevää! Tosin tuo lasti on sadasosa tuosta yleensä:) Ihanaa viikkoa myös!