Melkein uusi kylpyhuone

Viimein on saatu ikuisuusprojekti "kylpyhuoneen päivitys" loppuun.

Yleensä meidän remontit ovat hyvinkin nopeatempoisia ja duunia painetaan töistä tultuamme yö myöhään. Nyt on laiskottanut ja toisaalta, kun se on ollut tuolla yläkerrassa poissa silmistä, ei ole ihme ettei ole rassannut muita kun lapsosia.

Hommahan lähti lapasesta siinä kohtaa kun hommasin syksyllä uuden pesukoneen joka ei mahtunutkaan kylppäriin ja oven karmit piti irroittaa saadaksemme kone sisään huoneeseen. Päätin siinä sitten pikkuisen maalata, vaihdoin kaapin ovet uusiin ja valotkin piti uusia, lediähän nykyään pitää olla ja kyllähän kylppärissä pitää myös himmenninkin olla niitä joulun jälkeisiä päiviä varten (lue:lihavuusmasennus).
Kiitos tuosta himmentimestä kuuluu luottosähkärillemme sillä en edes ollut tietoinen että himmennys onnistuu näin helposti myös "vanhoin johdoin".  Sitten alkoi vanha peilikin ärsyttää, eihän sitä saanut enää edes kunnolla puhtaaksi  ja vaihtoon sekin meni.

Mutta lopussa kiitos seisoo.... edelleen seinässä on kaakelit joiden väristä en ole koskaan pitänyt ja vanha suihkukoppi, mutta niihin nyt on silmän tyydyttävä. kylpyhuoneMuuhun muutoseen olen kuitenkin tyytyväinen. Kylpyhuone sai nyt uuden raikkaamman ja valoisamman ilmeen ja näin saatiin isompaa remonttia siirrettyä muutamalla vuodella.

Arvatkaapa mikä siellä vielä kaipaisi muutosta... tekstiilit!
Onko ehdotuksia mitkä olisi kivat näin kevääksi?

kylpyhuoneEnnen kuvassa on jo uusi valolippa valoineen, kun kuvaaja hieman unohti dokumentoida remontin vaiheita. Pinnoitimme peilin kontaktimuovilla rikkoaksemme peilin pois paikaltaan. Viimeiseen asti yritimme moukaroida peiliä rikki, mutta se oli jonkin sortin panssaripeiliä sillä leka ei saanut edes naarmua peilin pintaan, voin kertoa, että siinä varmasti purkautui jonkin asteisia agressioita. Kuvassa myös edelliset pyökkilaminaatit jotka nyt vaihtuivat harmaan valkoiseksi.


Ei muuta kuin kohti seuraavaa remonttia, sitähän meillä riittää!

-Katja






12 kommenttia

Amanda kirjoitti...

Vau,tosi hienolta näyttää nyt! Rakastan niin näitä remppakuvia, ennen ja jälkeen yms. Ja ihanasti kirjoitat, suupielet kääntyy ylöspäin :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos, harmi vain että unohdin ottaa niitä ennen kuvia enemmän missä näkyi todellisuus 90-luvun kylppäristä:-)

Unknown kirjoitti...

Ei huono ollenkaan :) Lopussa kiitos seisoo ja uusi pesukone saikin upeat puitteet toimia :) Muksa tiistaita sinne!

Johanna kirjoitti...

Todella kiva muutos :)

Jostain tänne blogiisi eksyin ja täytyy ehdottomasti jäädä lukijaksi :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos samoin Birgit!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos ja tervetuloa lukijaksi! Ihana saada uusia lukijoita. Ihanaa tiistaita!

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin eksyin blogiisi ja taidankin jäädä heti lukijaksesi ❤️Tervetuloa vastavierailulle ❤️ Mukava muutos ja ihanasti kaappitilaa :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Tervetuloa lukijaksi, käyn varmasti vastavierailulla <3 kaappitilaa on runsaasti mutta täynnä kaikkea jonninjoutavaa....:-)

Villejä Lupiineja kirjoitti...

Tulipas hieno! Ihana tuo peili! <3

-marita-
http://villejalupiineja.blogspot.fi/?zx=a2c9cc5aeb6598a4

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos marita❤️

Unknown kirjoitti...

Hei, mikähän tuo peili mahtaa olla? :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Tokmannilta ostettu, ja oli vielä suht edullinenkin:)