Joka naisen munakori!

Kukkakaupasta pongattu kori löysi meillä paikkansa keittiön pöydältä. Pitkään on ollut mielessä hankkia munille jokin tai jotain miten niitä säilyttää. Minulla on tapana hakea pari levyllistä munia suoraan lähitilalta ja luonnollisestikaan tuo pahvikenno ei itsessään mielytä silmää keittiönpöydällä. Tämä oli täydellinen löytö meille.
Olettekos muuten huomanneet munissa eroja, kun ostaa kaupasta tai sitten suoraan tilalta jolloin ovat vuorokauden vanhoja? Suosittelen testaamaan, eron kyllä huomaa!

Arpapalkinnot lähtivät tänään matkaa ja toivottavasti pian kuullaan onko päässyt ehjänä uuteen kotiin. Vaan pysykää kuulolla, seuraava arvonta odottaa jo nurkan takana.... mikä se on, jää nähtäväksi, mutta paljastan hieman, että tarpeellinen on meille jokaiselle!

Kivaa viikkoa!

-Katja

8 kommenttia

Kirsi kirjoitti...

Mun pitäis kans ostaa tuollainen kori.. =)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Tykkään myös ja käyhän tämä nyt muuhunkin kuin kananmunien säilömiseen!

Taina K kirjoitti...

Pitäisi kyllä kokeilla tuota suoraan tilalta ostamista! Söimme hiljattain miehen siskolla kanamunia (heillä on kanoja), ja olimme molemmat sitä mieltä, että maistuivat aivan mielettömän hyvälle.:)
Mulla on ollut hieman pienempi munakori muistaakseni pari vuotta. Hyvin toimii!:)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kyllä niissä on makueroa ja kun kerran tottuu tuoreisiin on vaikea palata takaisin kaupan hyllyn muniin. Leipomuksissa myös maistaa eron <3 Kori toimii tosiaan !

Kristiina - Arjen Helmiä kirjoitti...

Kaunis munakori ♥ Itsellä kananmunat PartyLiten kannellisessa Apteekkarin somisteessa. Voisinkin joku päivä kuvailla sen blogiin =) Tuollainen verkkomainen sekin. Tykkään ♥

Täällä odotetaan jo innolla arvontapakettia. Ihanaa ♥

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Laitappa ihmeessä postausta, olisi kiva nähdä millainen on😃 ja ilmoittele kun paketti on saapunut että kaikki tuli ehjänä!

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Onpa kiva munakori. On muuten aivan hirmuinen ero maatilalta ja kaupasta ostetuilla munilla. Maatilalta ostetut ovat pehmeitä, kaupasta ostetut kumipalloja, jos nyt hieman kärjistän. ;)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Tuo on vain niin totta! <3