Kohta saadaan mustikkaasisustus kukat

Tai ainakin haaveillaan siitä.

Mustikanoksat olkkarin maljakossa ovat ainakin heränneet kevääseen. Tämän helppohoitosempaa kevätkasvia ei voi olla kunhan vain muistaa välillä lisätä maljakkoon tipan vettä.
Tulppaanit ovat jo moneen kertaan lakastuneet, mutta mustikan oksiin näyttäisi tulevan kukkia, mahtaisikohan siitä saada oikeasti satoa? Onneksi pakkasessa kitenkin on vielä muutama rasia mustikoita joten takuuvarmasti mustikkapiirakkaa saadaan.

kevätSateista ja harmaata perjantaita meillä ilostuttaa myös ruukullinen tuoretta ihanalta tuoksuvaa basilikaa ja juuri nuohottu piippu. Eipä tarvitse enää taistella takan sytyttämisen kanssa.Mukavaa viikonloppua!

-Katja

5 kommenttia

Mysterious M kirjoitti...

Aika ihanan näköisiä ovat nuo mustikat maljakossa. Itse suunnittelin, että tänä keväänä on hankittava pari mustikkapensasta, sillä kahdesta edellisestä pensasmustikasta jänikset söi toisen. Tai citykanit. Mutta vielä mennään pakkasmarjoilla:)

Katja S kirjoitti...

Hei tiiätkö että oon miettinyt ihan samaa! Tarvinnee ilmeisesti kaksi pensasta että tekee marjoja? Ja pensasmustikka on kyllä hyvää vaikka on erilaista kun metsämustikka:)

Amanda- Amandan unelmia kirjoitti...

Ihaniaihania mustikoita. Muutenkin kuulostaa hyvältä!

Katja S kirjoitti...

Kiitos Amanda! <3

Ellen - Milli`s Little Home kirjoitti...

Tulin vastavierailulle ja tulen uudelleenkin :)
Harmi, kun täällä on vielä niin paljon lunta, ettei voi hakea mustikanoksia.
Näyttävät todella kauniilta maljakossa :)