Tyttöjen illan menu

Olipa meillä sitten mukava tyttöjenilta. Oli ihana istua aivan kiireettä ja herkuttella. Käytiin muuten jokainen uimassa, no pienen vedon tähdittämänä, mutta kukaan ei sitä hävinnyt. Toiset ne vetäsi oikein kunnon lenkin järvellä, mutta eräät vain kastautuivat.

Nyt sitte tietenkin paljastan illan menun. Harmikseni huomasin,
 että otin todella vähän kuvia joten näillä mennään nyt sitten.

Alkupaloiksi tein Valkosipulileipää niinkin yksinkertaisesti kuin että ostin ranskanleipää jonka siivutin (ei pohjaan saakka) "haitariksi", väleihin levitin massan jonka tein voista ja tuoreesta valkosipulista. Uunissa noin 10 min 200 asteessa jolla saatiin voi sulamaan ja pinta rapeaksi.... voi sitä tuoksua!!! hmmmmm, vieläkin maistuu kielen päällä.

Pääruoka oli Poronkäristyskeitto!
Perunaa, porkkanaa ja purjoa pieninä paloina. Sekaan ruskistettu ja pienennetty poronkäristys sekä koskenlaskija. Juustoista laitoin puolet kylmäsavuporojuustoa ja puolet sipuli-ruohosipuli juustoa. Tujaus chiliä ja sillä mentiin. Lopuksi vielä mukaan kotijuustoa.


Jälkkäriksi tein Pavlovaa, tietenkin, sehän on herkkua.
Tällä kertaa päälle tuli kerman sekaan valkosuklaa-limerahakaa sekä päälle Passionhedelmää, tuoretta mangoa, kiiwiä ja sitruunan kuorta raastettuna.

Kaikin puolin onnistunut ilta!


Sunnuntaina sitten nopea lenkki koiran kanssa metsään josta saaliiksi ämpärillinen suppiloita. Nyt on pakkasessa talven suppilovahverokeiton aineksia säilötty!-Katja

Ei kommentteja