Rentoilua pimenevissä illoissaEn sitten malttanut jättää ostamaani lyhtyä ulos pimeään ja sateeseen vaan toin sen sisään. 
Huomatkaa muuten kuvan linssilude. Eipä ole mahdollisuutta kotona kuvata etteikö tämä pikku terrieri tuo kuvaan jotain lelua tai parhaimillaan tee itse jotain temppujaan. Niin kävi nytkin. 
Jimi pötkötteli matolla selällään kaikessa ylhäisyydessään kunnes hain kameran. Se oli sadasosasekunti, kun vinkupossu oli haettu ja sitä riepotettiin kuvauksessa olevan lyhdyn edessä. Joskus vielä teen postauksen kuvista mitkä ovat jollain tavalla tullut häirityksi.
No, kyllä meillä sitten toisinaan pötkötelläänkin, varsinkin jos joku tekisi jotain konella niin siihen syliin on mukava parkeerata. kyllä koiran elämä taitaa olla mukavaa.

Huomenna matkataan viettämään pyhiä mökille.
Pitkästä aikaa pitkä tai siis kokonainen viikonloppu vapaana molemmilla ja olemmekin pyhittäneet se vain toisillemme. Tiedossa siis parisuhdeviikonloppu <3

-Katja2 kommenttia

Marita L kirjoitti...

Ihana lyhty ja niin "tutun oloiset" tyynyt! ;)
Ihanaa viikonlopua teille!

-Katja kirjoitti...

Raita on ihanaa. Ostin ikeasta neidille samaa raitaa pussilakanat. Kiitos, hektisen kesän jäljeen tulee viikonloppu vapaa tarpeseen:)