Lauantain aatteita

Voihan pakkasen purema. En oikeasti muistanut miten kylmiä pakkaskelit ovatkaan. Eikä aamusta vielä ollut kuin kuusi astetta pakkasta.  Hrrrrr... näillä keleillä voisi vain vetää villarit jalkaan ja käpertyä sohvalle takkatulen ääreen, mutta me suuntasimme alastaron moottoriradalle kisoihin.

Viikonlopun suunnitelmat hieman muuttivat päivän aikana sillä meillä piti olla syksyn viimeinen kisaviikonloppu. No olihan se, mutta vain tänään.  Autorikon vuoksi suuntaamme illalla mökille. Sauna lämpiämään ja jotain hyvää iltapalaa. Hyvä näin!

Talveksi on kuulkaas niin paljon suunnitelmia ja suunnitelmien tekemistä että innolla odotan. Ja nyt kun kisakamat pakataan voi se alkaa... mitä se tuo tullessaan raottelen niistä tietoa teille aina välillä, mutta mm. yhdet isot juhlat tulossa, puutarhassa pitäisi tehdä suuria muutoksia ja kotona yläkerran rappu kaipaisi remonttia.

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!


-Katja

2 kommenttia

Marita L kirjoitti...

Innolla odottelen tulevaa! Blogissani on sinulle haaste! Käyhän kurkkaamassa!

-Katja kirjoitti...

Kiitos, no pitääpä käydä kurkkaamassa:-) innolla odotan. Ja todellakin odotan myös kaikkea tulevaa innolla, ne ei tekemällä lopu. Kunhan vain saa itseänsä niskasta kiinni ja päättää ruveta hommiin.