Ihana kesä

Kyllä nyt taas tarkenee.

Näillä keleillä suurin osa ajasta menee ulkona, tekemättä mitään suurempaa kunhan nauttii lämmöstä ja auringosta. Pari päivää on asuttu mökillä, uitu, saunottu ja nautittu, toki käyty myös vielä töissä. Lähellä ovan mökin etuus, voi käydä sieltä töissä!!!! Nyt on mökin piippukkin nuohottu ja saunapuita puuvarasto täynnä, kiitos niistä vaarille ja pikkumummulle!
Koiramme (kuvassa 1) Parson Russelin terrieri, Jimi nauttii aivan täysillä mökkeilystä, siellä kun saa kukea vapaana ja istuskella laiturilla ja rötköttää nurtsilla. Koiran elämä on varmasti mukavaa.
Ajattelin myös, että mökillä on aina aikaa kirjoitella tännekin mutta niin
vain vähälle jää koneen käyttö mökillä vaikka se mukana kulkeekin.

Loma alkaa kulkistelemaan nurkan takaa ja suunnitelmat alkaa olla lukkoon lyötynä. Lomaan mahtuu kaikkea kivaa, asuntomessut Jyväskylässä, hotellimatka Tallinnaan, mökkeilyä, ystäviä ja kaiken kruunaa varttu Turkin matka syksylle!

Aiemmin jo kerroin että yrttejä on tullut kasvatettua, mutta vielä löysin puutarhalta valmiita paprikan ja kirsikkatomaatin taimia. Satoa näyttäisi tulevan kovalla tahdilla ja ensimmäiset chilit ovat muodostuneet, saapa nähdä mitä niistä tulee.
Haavena olisi ihana viherhuone, jollainen löytyy esimerkiksi Sinisentalon kuulumisia - blogista. Juuri tuollaisen haluaisin kotiin itsellekin.

Nyt lähden tutkimaan mitä kasvimaalla on tapahtunut!

Ihanaa ja auringon täyteistä viikonloppua kaikille!

-Katja
Ei kommentteja