Kesänretki Tallinnaan


Piipahdettiin pikalomalla omalla autolla kesäisessä tallinnassa. Nopea ylimeno laivalla ja yöpyminen Tallinnan keskustassa hotelli Forumissa. 
Kesäinen helle oli saavuttanut myös Tallinnan, lämmintä +30 astetta. Täytyy todeta, että lomallemme on nyt osunut täydelliset kesäkelit, tykkään!!

Illalla kävimme syömässä ravintola Clazz:ssa jonka nimestä voi jotenkin jo päätellä että kyseessä on jazz ravintola. Suurempia jazzin ystäviä emme suinkaan ole, mutta ravintolassa ruoka on aivan mahtavaa, paikka on tunnelmallinen ja siellä on livemusiikkia, kuten myös tälläkin kertaa. Olemme siis kerran aiemmin jo käyneet siellä syömässä, vuosia sitten. Hintataso oli edelleenkin selkeästi edullisempaa sillä meille neljälle, alku-, pää- ja jälkiruoat sekä pullo viiniä 120€. Suomessa luku olisi alkanut varmasti kakkosella. 

Auto mukana maissa oli meille hyvä vaihtoehto, sillä jo helsingin parkkimaksujen hinnalla auto matkusti laivassa mukana ja vältyimme kassien kantamiselta ja jonotukselta terminaalissa. Ja tietenkin, koska auto nyt oli matkassa täytimme samalla myös mökin kesäjuomavarastot (ja vähän ehkä syksynkin).

Niin ja minusta tuli tänään tuplatäti ja lapset saivat uuden serkun, ihana prinsessa valloittakoon siskonsa tavoin kaikkien sydämet. Ehkä jo lähipäivinä pääsemme tuoksuttelemaan vauvantuoksua! 

-katja

1 kommentti

Mrs K kirjoitti...

Olisipas mukava käydä Tallinnassa pitkästä aikaa. Viime kerrasta taitaa olla 6 vuotta.