Juhannusjuhlaa

Hyvää juhannusta!

Tämän vuoden juhannus on saatu nauttia kerrassaan upeasta säästä, järvivesikin näytti olevan 23 asteista joten vilukissatkin saattoivat nauttia uimisesta. Juuri nyt sää on hieman toisenlainen, mutta eipä haittaa jos aatto on ollut noin upea, tästäkin päivästä osataan silti nauttia.

Joka kesä on pyritty löytämään uusi kesäjuoma, se must have - juoma. Kesän suosikkidrinkki löytyi Aperolsprizistä jota itse tuunasin hieman makeammaksi spritellä. Makusteltiin myös Fingerporin juhannussimalla, mikä yllätti positiivisesti, hyvältä simaltahan se maistui. Hyvää tulee myös Fentimans inkiväärioluesta, kun mukaan laittaa sekä limeen että appelsiinin viipaleita. Näitä kannattaa ehdottomasti testata.

Keskikesän juhlaan meillä kuuluu tietenkin herkuttelua. Alkuruoaksi meillä oli tarjolla katkaravuilla ja savulohella täytettyjä lättyjä. Jotta kellään ei olisi jäänyt nälkää, väliruokana lämmintä kanasalaattia, pääruokana lohimedaljongeja ja uusia perunoita sekä tomaatti-chilisalsaa. Jälkkärinä tuoretta raparperipiirakkaa ja valkosuklaa- sitruunakakkua. Nyt on vatsa niin täynnä ettei viikkon tarvitse mitään syödäkään, toisaalta tämä on ehkä parasta, hyvää ruokaa, ystäviä ja rentoa illan viettoa.

Mitenkäs teillä juhannus on sujunut?Ei kommentteja