Matka Prahaan

Talviloma ja me ollaan niin Prahassa. Tämä ihana vanha kaupunki pienine kujeineen on mystisen ihana. Viisi pitkää päivää käytettävänä ja paikkoja sata mitkä pitäisi nähdä.... Tsekkiläistä ruokaa ja tietty olutta! Maassa maan tavalla, vaikka itse en oluen juoja olekaan aion silti antaa sille mahdollisuuden. Prahasta meille ehkä tutuin oli tämä tanssiva talo eli dancing house. Katolta löytyi terassi jossa drinkin hinnalla pääsi ihailemaan maisemia Vltava joelle. Sieltä avautui aivan mahtava näkymät ympäri Prahan.

Ensimmäisen päivän kohteena meillä oli kävellä Prahan linnalle, nähdä Vituksen kappeli ja muut nähtävyydet kukkulalla josta matkan piti jatkua Petrin tornille josta aukeaisi upeat maisemat. Harmiksemme linna oli suljettu, juurikin tänä päivänä joten huomenna uusi yritys. Kaupunki tarjosi vallan hyvin muuta nähtävää, hyvää ruokaa ja olutta meille vaikka linnaan sisälle emme päässeet.


Päivän askelmäärät tuli varmasti täyteen. Jo hieman ennen hotellille pääsyä suunnon kellosta loppui virta, olihan se koko päivän mitannut matkaa ja reittiä kaupungilla. Illalla vielä kaupungille syömään ja kurkistamaan yöelämää!

2 kommenttia

Ruut kirjoitti...

Mitä ihania matkakuvia!! Prahassa en olekaan koskaan käynyt!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Praha oli ihana vanha kaupunki ja haluan kyllä mennä uudelleen mutta kesällä☀️