Näin on viikko jälleen jo puolessa välissä ja minä täällä vasta puran viikonlopun kuvia kamerasta. Meillä oli niin superkiva viikonloppu, hyvää ruokaa, hyvää seuraa, saunaa ja hyggeilyä.
Mitäpä muutakaan sitä ruoaksi mökillä tarjoaa kuin riistakäristyskeittoa. Pääruoaksi tehtiin naudan sisäfilettä, hasselbackan perunoita ja pekoniin käärittyjä papuja. Jälkkäriksi kahvin kera kokosin suklaakekseitä, Irishcofee- ja vanilja rahkasta sekä mustikoista kerrosherkun.
RIISTAKÄRISTYSKEITTO
Perunoita pieninä paloina
Porkkanaa pieninä paloina
Sipuli
Riistafondia
Riistakäristystä
Persiljaa
Kiehauta perunat ja porkkanat, lisää sipuli ja fondi.
Paista käristys ja lisää keittoon persiljan kanssa.
Juuri ennen tarjoilua lisätään vielä kotijuustoa paloina keiton joukkoon.
Tämä on supernopea ja helppo keitto tehdä ja maku vie kielen mennessään!
Joulun jälkeen alennusmyynneiltä löysin nämä pikkupadat ihan sattumalta. Ei vielä siinä vaiheessa ollut ajatusta miten niitä käyttäisin, kunhan olivat niin söpöjä, mutta näin keiton tarjoilussa ne olivatkin tosi näppärät. Ruoka pysyi hyvin lämpimänä ja pikkupadat sai laittaa astianpesukoneeseen, joten jälkiensiivous minimoitu!
Mitenkäs teillä loppiaista vieteltiin?
7 kommenttia
Nälkäisenä ei pitäisi ollenkaan katsella näin herkullisen näköisiä kuvia. Ja mitkä padat - ihanat!
Niinpä😂
Tykkään kanssa noista ne oli niin ylisöpöt❤️
Oi, mitä ihania herkkuja! Ja, nuo padat on kyllä todella hienot!
Ihanat pikkupadat!😍
Niin houkuttelevan herkulliset kuvat, pitää itsekin kokeilla. Padat ovat kauniit.
Onpa herkullisen näköinen ateriakokonaisuus! Nam! Ihanat nuo padat <3
Keitot ovat ihania talviruokia, helpppoja ja nopeita. Kannattaa testata tätä, hyvää oli👍
Lähetä kommentti