Uuteen nousuun & arvonta

Aiemmin täällä jo kuuluttelín uusia blogeja lukulistalleni sillä yllättävän moni blogi on laittanut pillit pussiin ja lopettanut. Uusia blogituttavuuksia tulee toki silloin tällöin ihan somessakin vastaan josta Instagram on ehkä itselleni se helpoin tapa eksyä bloggarin sivuille. Vaikka pääasiassa tykkään seurata lifestyle- ja sisutusblogeja, mahtuu lukulistalle blogeja myös näiden ulkopuolelta.

vastaisku ankeudelle


Uutta blogiluettavaa

Uusin tai oikeastaan jo hetken aikaa seurattu blogi jonka löysin juoksuharrastukseni myötä oli Jennyn kirjoittama Vastaisku ankeudelle.
Itsekin samojen painonhallinta ja urheiluasioiden kanssa painineena jäin ihastelemaan Jennyn pirteää ja iloista tapaa kirjoittaa blogia. Myös Jennyn kirjoittama kirja Uuteen nousuun - löydä energisempi elämä, vaikutti mielen kiintoiselta ja lukemani perusteella voin suositella kirjaa kaikille joita aihe elämäntapamuutos kiinnostaa. Kirjaa lukiessa voin vain olla samaa mieltä Jennyn kanssa asioista, tosin miksi jonkun pitää ne sanoa ääneen (kirjoittaa kirja) kun tiedän niistä, ja miksi ihmeessä en ole tehnyt mitään??? Tässä elämänvaiheessa ei kuitenkaan vielä ole liian myöhäistä aloittaa, jatkaa tai korjata suuntaa, joten miksen tekisi niin?

Uuteen nousuun - kirja tarjoaa sinulle Jennyn kokemuksia ja oivalluksia hyvinvoinnista sekä liikunnasta. Kirjan sivuillla hyvinvoinnista kertovat myös Jennyn esikuvat, kuten ultrajuoksijat Anni ja Mikko Liukka, valmentaja Joni Jaakkola sekä masennuksesta toipunut Endorfiinikoukussa-blogin kirjoittaja Elina Hovinen.

"Elämäntapamuutos kannattaa tehdä rakkaudesta itseään kohtaan, ei inhosta, vihasta, massiivisesta tyytymättömyydestä. Miksei siis muuttaisi itseään tai arkeaan siksi, että haluaa itselleen vain parasta?" 
 -Jenny

Luulen, että kaikilla on jollain prosentilla ja jossain vaiheessa mielessä kunnon kohottaminen, ruokailutottumusten muutokset ja jopa suurempi elämäntapamuutos. Tässä heille ja meille kaikille yksi hyvä blogi ja kirja luettavaksi.

Arvonta...

Haluankin nyt arpoa kanssanne yhden Jennyn kirjan. Kommentoi viestikenttään mikä on sinun  kompastukivi ollut elämäntapamuutoksessa tai liikunnassa, vai onko sellaista ollutkaan, voit myös jakaa oman upean onnistumisesi viestikenttään. Kerro myös kuinka monella arvalla olet mukana arvonnassa. Kun olet blogini lukija saat yhden extra-arvan ja kommentista yhden, jos vielä jaat postauksen facebookissa tai omassa blogissasi laitetaan yksi arpa lisää.  Mahdollisuus siis kolmeen onnenarpaan.

Arvonta päättyy 1.2.2019 klo 18.00

blogiarvonta
20 kommenttia

Hippohiiri kirjoitti...

Kahdella mukana kivassa arvonnassa. Työt ja lapset haittaa vapaa-ajanviettoani. ;)

Mamma A. kirjoitti...

Yhdellä mukana ja todellakin täällä tarvittaisiin elämäntapamuutosta.Vielä en ole mieluista liikuntaharrastusta löytänytkään;D

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään hirveästi makeasta,enkä ole oikein keksinyt tähän elämänvaiheeseen tarpeeksi kiinnostavaa&sopivaa liikuntamuotoa.
1 arpa
-minttu47-
minttu47@gmail.com

Vintagentti kirjoitti...

Kaikenlainen herkuttelu ja nautiskelu (lepo, kirjat, telkkari, karkit mitäniitänytonkaan..) houkuttavat kotoilemaan ja sitten jo onkin kierrepallo koossa eli mitä vähemmän liikkuu sitä hankalammaksi vähäinenkin liikkeellelähtö tulee... Eikä painon nousu ja kunnon huononeminen helpota suunnanmuutosta.
Arvonnassa mukana kaikilla kolmella mahdollisuudella.
vuosikerta (at) live (piste) fi

HannaV kirjoitti...

Oma kompastuskiveni on hiilarit ja maitotuotteet. Tein elämäntapamuutoksen autoimmuunisairauksien takia, ja samalla jätin kortisonilääkityksen pois. Ukkeli lähti ketokelkkaan mutta itselle hiilarittomuus saa aikaan tärinää ja tykytyksiä ja ryntään ostamaan salmiakkia 😂. Kahvissa normimaito vaan maistuu paremmalle kuin mikään korvaava... Maito pitäisi vaan jättää pois koska ylläpitää tulehdustilaa... kirjasta olisi varmasti paljon apua itsekuriin hannavisca (at) gmail . fi

Taija kirjoitti...

Elämäntapamuutos alkutaipaleella ja lisämotivaatio kelpaisi ylläpitämään muutosta 👌 Kahdella arvalla mukana!
taijaylimattila@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Herkuttelu ja liikunnan aloittaminen ovat kompastuskiviä.
s.kansakoski(at)luukku.com

Riiti kirjoitti...

Ajanpuute, tuo ihana tekosyy, estää nousun sohvalta. Töissä kiire ja kotona lapset sekä eläimet. Työpäivän jälkeen ei jaksa enää harrastaa, eikä usein ehdikään lasten harrastusten takia. Makea maistuu liiankin hyvin. Jotain tarttis silti tehdä, joten mukaan arvontaan :)
riiti81(at)gmail.com

Nea kirjoitti...

Ajanpuute kookos2000@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Yksi arpa,kiitos!
Pienten lasten äitinä tuntuu olevan niin paljon kilpailemassa ajankäytöstä.
Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

Marja-Liisa kirjoitti...

Kolmella arvalla mukana, jaettu blogissa: http://tuhansiasivuja.blogspot.com/p/arvonnat.html

Mun suurin haaste on se, etten työkiireiden ja muiden haasteiden paineessa jaksa pitää kiinni päätöksistäni. Ajattelen, että lisäsuorittamisen sijaan ansaitsen hemmottelua ja vaikkapa sen suklaalevyn. Tämä pitäisi kääntää juuri päinvastoin, että liikunnalla ja ruokavaliolla hoitaisi työkuntoa...
postin.tuomaa@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Nyt voin jo hiukan hehkuttaa omaa onnistumistani, sillä olen ollut vuoden alusta ilman tupakkaa ensimmäistä kertaa yli 15:een vuoteen. Olo on mainio eikä sauhuttelua ole yhtään ikävä! Vielä riittää parannettavaa oman hyvinvoinnin suhteen, joten kirja kiinnostaa kovasti :)
-Kipsuli-
fredriikka1@luukku.com

Eira kirjoitti...

Yhdellä arvalla osallistun arvontaan.

Suurin onnistumiseni lähiaikoina on ollut se, että olen pitänyt jo kuukauden verran aktiivisuusranneketta ja että seuraan tiiviisti sen antamia tuloksia.

Elämäni ja arkeni rasittavimpia kompastuskiviä ovat ne hetket, kun opiskelevana äitinä huomaan olevani jo klo 18 niin väsynyt, että käsi hakeutuu herkuille ja pää tyynylle. Ja myös se, kun haaveilen pitkistä rauhallisista lenkeistä, jotka eivät oman pitkäjänteisyydettömyyden takia juuri koskaan onnistu.

mariesoneau@gmail.com, Eira

Mirja kirjoitti...

Ruokarytmi on päin peetä enkä saa itseäni liikkeelle, aina löytyy hyvä tekosyy, miksei voi mennä ulos liikkumaan.....

Sarianna kirjoitti...

Selkäongelmat, jotka haluais pitää minut mieluiten sängynpohjalla. Kahdella mukana.
Sarianna.saari95@gmail.com

Jaana M / My life kirjoitti...

Mukana kahdella arvalla. Lomat ovat kompastuskiviä :D Muuten menee mukavasti :) Ihanaa päivää <3

Elise H. kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana!
Kompastuskiveni on makeanhimoni, joka päivä haluan herkutella jäätelöllä, RisiFruteilla, makeilla rahkajutuilla jne. Karkkia ja pullaakin haluaisin monta kertaa viikossa. Suolaiset herkut eivät niinkään houkuttele.
netteri@gmail.com

anna s. kirjoitti...

Oma laiskuus :D
anna_88@luukku.com

Tuija kirjoitti...

Luulin, että makeasta luopuminen on vaikeaa, mutta ei se sit ollutkaan, kun vain asian päätti. Sohvan nurkasta liikkeelle lähtö on hurrrrrrjan vaikeaa, kun on oakkasta, on tää käsityö kesken jne...

Yhdellä arvalla mukana.

Villejä Lupiineja kirjoitti...

Kahdella mukana! Kun sais makeanhimon häviämään! 😊