Häähumussa

Viime luantaina nautiskeltiin häähumusta! Serkkuni sai ihanan aviovaimon jota juhlittiin maalaismiljöössä morsiamen kotitilalla. Muutama vuosi tässä jo mennytkin ilman kesähäitä joten olin onnen kukkuloilla kun kutsu kolahti postilaatikkoon.


Konehalli oli saanut aivan erityisen sisustuksen satumaisen kauniista yksityiskohdista. Pöydän viinipulloista löytyi ihania printtejä hääparista eikä herkuissa ollut säästelty. 
Ruokapöytä notkui toinen toistaa suurempia makuja ja silmät söivät varmasti enemmän kuin vatsaan olisi mahtunut. Morsiamen suku vastasi suurelta osin musiikista ja hääjuhlan ohjelmasta. Miten yhteen sukuun mahtuukin niin paljon noin lahjakkaita ihmisiä. Ihanaa laulua, musiikkia, puheita. 


Näissä juhlissa olisi viihtynyt aamuun saakka. Kiitos rakkaat vielä ihanista juhlista ja paljon onnea ❤️


8 kommenttia

Tiia K kirjoitti...

Oi miten ihana ja tunnelmallinen juhlapaikka, juuri sellainen josta tykkään. Häät ne vaan on ihanimpia, kovin harvoin tällä hetkellä kutsuja tulee <3 Kivaa viikonloppua <3

Katja S. kirjoitti...

Oli kyllä ihanat häät, persoonalliset ja juuri hääparin tyyliset. Onneksi oli tälle kesälle yksi hääkutsu, kruunasi koko kesän❤️ Ihanaa viikonloppua myös teille, minä painellen huomenna töihin ja sitten lomalle muutamaksi päiväksi😎

Kaisa kirjoitti...

Oi, miten kaunis pari ja tyylikkäät häät, persoonalliset.
Meillä on kesän toiset häät tiedossa kahden viikon päästä, mielenkiinnolla odotan millaisiin ratkaisuihin hääpari on päätynyt!

Katja S. kirjoitti...

Loppukesän häistä tulee yleensä tosi tunnelmalliset ❤️

✨ Happystarhome ✨ kirjoitti...

Upeat häät ja hienosti konehalli kyllä koristeltu 💕❤️

Katja S. kirjoitti...

Eikö olekkin, todella hieno muutos😍

Aikku kirjoitti...

Aivan ihanat häät!Kaikki koristelut ja tuo vanha auto!

Katja S. kirjoitti...

Auto oli ihan täydellinen❤️