Jouluna aion...

Marraskuun viimeisiä hetkiä viedään ja enemmän kuin mielellään toivotan joulukuun tervetulleeksi. Jouluun on alettu latailemaan jo hieman toiveita ja ajatuksia.

  Pipareitten leivonta on aloitettu jo hyvissä ajoin, näin ehtii ensimmäisen satsin jo popsia ennen joulua. 

Pepparkakor

... aion leipoa taatelikakun ja tietenkin perinteisen arabialaisen maustekakun jouluksi. Niistä riittänee joulun ajan vieraille kastamiseksi glögin kera.

...pikkujouluilla
Lauantaina meillä on pikkujoulut. Jotenkin  nyt kaiken kiireen keskellä odotan viikonloppua kovin sillä siellä nähdään muutamat hyvät tyypit pitkästä aikaa, nautitaan konsertista ja valvotaan myöhään, ehkä jopa aamuun. Kuinkahan mahtaa käydä?! Yleisesti olen huono käymään ulkona tai ravintoloissa, kutsun mieluummin ystäviä kylään ja satsaan tarjoiluun ja yhdessä oloon. Nyt on kiva kuitenkin laittaa pikkumusta päälle ja mennä valmiiseen pöytään.


... aion myös panostaa aikaan jouluna. En halua viettää joulua kiireessä vaan rennolla meiningillä nauttien hyvästä ruoasta ja perheestäni. 

Mitä sinun joulusuunnitelmiin kuuluu vai jätätkö suunnitelmat vallan tekemättä?

Mukavaa keskiviikkoiltaa!2 kommenttia

mummo kirjoitti...

Jouluauunnitelmiin kuuluu rentoa yhdessäoloa ja hyvää ruokaa. Ei liikoja etukäteissuunnitelmia. Mukavaa keskiviikkoiltaa!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kuulostaa juuri siltä mitä itsekin toivon. Ihanaa joulun odotusta!