Syksyinen sadonkorjuuilta mökillä

Meillä oli ilo saada lauantaina vieraita mökille viettämään kaunista syysilta. Ruokaa, saunomista, pelailua ja kiireetöntä aikaa, siitä oli eilinen lauantai tehty.
Alkuruokana teeman mukaan juustoista suppilovahverokeittoa, paljon kermaa ja koskenlaskijaa, sillä ei voi epäonnistua.
Keiton oheen paahdettua chiabattaleipää chilijuustokuorutteella.
Mies teki ulkogrilliin nuotion josta saatiin merilohta loimutettuna, lisukkeena uuniperunaa ja tuoretta parsaa. Sitten se aterian kruunu eli jälkkäri. Suklaakinuskinen jäätelökakku Jonnan ohjeella *KLIK*, omilla koristeluilla. Käytin koristeluun fudgepaloja, erilaisia pähkinöitä, keksejä ja valkosuklaata. Olipa muuten näppärä ja taivaallisen hyvä kakkuohje! Tätä meillä tehdään jatkossakin eri variaatioin.

Iltapalaksi vielä saunan jälkeen juustoja. Juustolautanen ja kynttilät kyllä kuuluvat näihin syksyn hämärtyviin iltoihin. 
Ja kynttilöitä olikin joka lyhty täynnä. Illalla laitoin vielä pataleivän tekeytymään että saadaan aamun aamiaisella herkutella tuoreella leivällä.
Tämän ihanampaa syksyiset illat eivät voisi olla.
5 kommenttia

Tuija kirjoitti...

Mitä harkkuja ja miten ihana tunnelma <3

Jaana M / My life kirjoitti...

Ihanat ruuat! Tuo kakku on kyllä upean näköinen ja varmasti makuinenkin! Kyllä piditte vieraita hyvin! Mukavaa viikkoa <3

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos ihanat! Kakku oli superhyvää, suosittelen! Ja oli muuten ihana keli!

Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä kirjoitti...

Upean näköistä ja huikeeta mitkä tarjoilut! (meillä syödään mökillä grillimakkaraa pahvilautaselta, hehhee) Tuollaiset viikonloput ystävien kanssa on niin parhautta <3

Ihanaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa! :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Joo meilläkin syödään paperista kun ollaan kaksi. Vieraiden kanssa yritän panostaa hieman enemmän😂 Aurinkoa myös teidän viikkoon!