Testissä oli eilen luomu grahampeltileipä.
Leipä pellillä tehtynä olikin tosi helppoa ja nopeaa ja tämä olikin minulle ensimmäinen kerta kun en pyöritellyt erillisiä pyöreitä sämpylöitä.
Taikinan annoin nousta oikein kunnolla jonka jälkeen nopea pyöräytys pellille.
Peltileipä grahamjauhoista oli yllätyksekseni todella täyttäviä ja vaikka maku- ja hajuhermot kutsuivat syömään lisää sämpylöitä ei olisi jaksanut.
Taikinan tein veteen sillä meillä tytär on maidoton, mutta ohje olisi varmaan toiminut
hyvin vaikka kauramaitoon tehtynä..
Suosittelen kokeilemaan!
6 dl vettä
Pussi kuivahiivaa
2 tl suolaa
Tyjaus siirappia
Luomugraham-jauhoja
Epämääräinen määrä siemeniä
1 dl Oliiviöljyä
Pinnalle sormisuolaa ja paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.
6 kommenttia
Herkullisen näköinen leipä. Kiitos ohjeesta, pitää kokeilla.
Oli superhyvää! Testaa ihmeessä❤️
Kylläpä näyttää hyvältä!!! Ehdottomasti kokeiltava! :) Mukavaa keskiviikkoa <3
Kiitos Ruut ja leppoisaa keskiviikkoa myös teille <3
Täytyykin kokeilla tätä variaatiota myös!
<3 kannattaa testata!
Lähetä kommentti