Anttilan viimeiset hetket

Olen vallan unohtanut yhden postauksen luonnoksien kansioon. Kävin nimittäin aivan viimeisinä päivinä Anttilassa Tampereella josta löysinkin ihania rottinkikoreja. Hinta ei enään silloin huimannut päätä sillä alennukset olivat jo yli  -60%. Kolmelle korille hinnaksi jäi vaivaiset yhdeksän euroa.
Harmitta kyllä, että anttilat loppuivat sillä itse ainkain löysin niistä aina jotain kivaa, kuten myös tälläkin käynnillä. Mukaan lähti kuvien korin lisäksi kaksi parvekelaatikon mallista samaa ronttinkia olevia koreja. Ne pääsesvät sitten keväällä perkolaan tai mökille kesäkukkien kera.

Ikean "emännänjatke" toimii nyt kukkatelineenä tämän talven sillä kun ei oikein ole muuta säilytyspaikkaa kodissamme. Nyt on myös paljon puhuttu viherkasvien merityksestä kotien sisäilmaan joten minähän marssein hakemaan heti uuden viherkasvin. Meillä sisäilmassa ei ole kuitenkaan mitään ongelmaa vaan tykään viherkasveista, siinä suurin syy.

Kävitkös sinä Anttilan konkurssimyynneillä ja mitä kivaa löysit?

olohuoneessa kasveja

vaalea olohuone

6 kommenttia

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kodin1:ssä piti käydä, mutta ensin siellä oli niin hirveät ruuhkat ja sitten vaan ei tullut aikaiseksi. en edes tiedä onko jo Raision Kodin1 loppunut kokonaan..:)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Samaan kaatui kanssa aiemmin meno, en ollut valmis jonottamaan. Sattumalta piipahdin kaksi päivää ennen kuin tämä sulki ovensa.

Kati / Villa Valko kirjoitti...

Moikka!

Kivat löydyt Anttilasta, vaikka Anttilan kohtalo muuten harmittaa ja tein minäkin sieltä löytöjä, mutta silti. Hei Katja, sä olet voittanut mun blogista messualiput. Laitappa pian sähköpostilla osoitteesi tulemaan, niin saat liput postissa. Onnea!

Tuija kirjoitti...

Ihanan blogin löysin, kiitos, kun kävit blogissani <3

Ei tullut Anttilan lopettajaisissa käytyä, kun ei ihan osu kohdille kulkujen kanssa. Kodin1:ssä tuli joskus käytyä, mutta ihan Anttilassa joskus kauan aikaa sitten viimeksi. Ihanat korit löysit ja mihin hintaan!!

Mukavaa uutta viikkoa!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Ai mahtavaa!!!! Arpavoitto!!! Kiitos!!!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Tervetuloa lukijaksi Tuija!