Wappuja...

Vappufiiliksissä ja munkit paistettuna. Tänä vuonna ajattelin pitää välivuoden munkkien teossa, mutta tytär olikin eri mieltä ja niin meillä leivottiin munkkeja tänäkin vappuna.
Hyviä munkkeja tulikin ja paljon. Jälleen kävi niin, että ajattelimme että samalla vaivalla tulee litran taikina kuin puolikaskin, no vaivaa ei paljoa enempää ollut mutta munkkeja kyllä riittää...

Me suuntaamme isännän kanssa mökille tekemään kevätremonttia ja ikkunan pesua. Keli näyttää niin hyvältä että ehkäpä terassin kalusteet pääsevät myös paikoilleen. 

Innolla odotan viikonloppua!
7 kommenttia

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Makeaa vappua, myös sinulle!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos ja samoin sinulle Hannele!

Taina K kirjoitti...

Mä en ole koskaan tehnyt itse munkkeja. Ehkä pitäisi joskus..:)Jotenkin olen kuvitellut, että saisin aikaiseksi kauhean rasvapalon.;D Ilmeisesti ajatus on aika kaukaa haettu, sillä en ole kuullut kenellekään käyneen niin.
Hauskaa vappua!:)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kannattaa kokeillamutta kyllä öljyn kanssa tarkka saa olla. Mullakin oli kansi ja sammutuspeite tiukasti vieressä:) hauskaa vappua❤️

Anonyymi kirjoitti...

Herkullista vappua <3

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos samoin Elina ❤️

maiju kirjoitti...

Näyttää hyvältä. Itsekin sain tänä vuonna gluteenittomia munkkeja, kun muistin ostaa kaupasta. Viime vuonna kärsin niin pahasta munkkikateudesta, että päätin, että se ei voi toistua. Hyvää vappua.