Haaste: Miksi bloggaan?

Vastaan siis haasteen Miksi bloggaan jonka sain Ihan vain tavis mutsi - blogin Ilonalta, kiitos haasteesta.

Blogi sai alkunsa, kun ostimme kesämökin syksyllä 2013. Ajattelin, että jonnekin haluan kerätä tietoa ja kuvia mökin elämästä. Olemme aina olleet kovia tekemään remonttia, aina on työn alla jotain joten mikä olisi helpompaa kuin tarkistaa blogista milloin mitäkin tehtiin, miten mökki ja me olemme muuttuneet.  Blogin tarina on muuttunut matkan varrella lähemmäksi lifestyle bloggausta sillä kuten aktiiviset lukijat ovat huomanneet meillä tykätään tehdä myös ruokaa, nauttia, hoitaa puutarhaa, matkustaa... Niinpä sulloin kaikki, koko elämämme blogiin.


Bloggaaminen on minulle täysin harrastus. Toki olen aina pitänyt valokuvaamisesta joten blogiin on ollut ilo laittaa myös kuvia niin matkoilta kuin kukkapenkeistä. Luen mielelläni myös muiden blogeja jossa on paljon kuvia ja voisin kai sanoa että blogissani on varmasti enemmän kuvia kuin tekstiä.

Merkittävintä blogihistoriassani on ollut kun Ilona Pietiläinen otti meihin yhteyttä, että haluasi tehdä jutun Meidän Mökki  -lehteen mökistämme. Harkinnan jälkeen rohkaistuin lähtemään mukaan. Myös siitä on poikinut jatkoa sillä saimme kunnia olla mukan myös Ilonan uusimman Mansikkapaikka kirjan sivuilla.

Mielenkiintoista bloggaamisesta on myös tehnyt useat uudet blogiystävät joista osan olen tavannut tapahtumissa livenä ja toivottavasti vielä monta uutta tuttavuutta tulee jatkossakin. Myös yhteistyö eri yritysten kanssa on onnistunut, olen löytänyt juuri minulle sopivia yhteistyökumppaneita ja mielelläni silläkin saralla tutustun vielä uusiin yhteistyöyrityksiin.

Haastan mukaan neljä blogia joita seuraan aktiivisesti, ja tässä he tulevat:

Villejä lupiineja - Marita
Nainen talossa -  Katja
Minäkö keski-ikäinen - Tiia
Palanutta siirappia - Marika

Toivottavasti otatte haasteen vastaan ja säännöt ovat seuraavat:

Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa.) Saat osallistua vasta saatuasi haasteen. (Ja niitähän voi vaikka pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen) Kirjoita ja julkaise oma tarina blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia. Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsiltä, voit haastaa jonkun toisen. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan. Mikäli olet instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina- haasteen käynnisti KOTOTEKO-blogi

5 kommenttia

Villejä Lupiineja kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Haaste siis otettu vastaan! :)

Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä kirjoitti...

Voi olen ihan otettu, kiitos haasteesta! Tartun siihen tietenkin! :)

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Sydämelliset kiitokset haasteesta ja laitetaan jemmaan odottamaan. <3 Upea tuo Ilona Pietiläisen juttu, hänen kirjat ovat aivan täydellisesti omaan makuun ja kivaa oli kuulla blogin syntymätarina. Mukavaa iltaa Katja <3

Nainen Talossa kirjoitti...

Kaunis kiitos haasteesta. Koitan tarttua tähän jossain kohti :). Aurinkoista viikkoa!

Jenna / Classy & Cozy kirjoitti...

Blogin tarinaa on aina tosi mielenkiintoista lukea! Mukavaa siis kun bloggaat! :)