Kesä mielessä jo...

Pääsiäinen kolkuttaa jo ovelle eikä meillä vielä kasva rairuoho vaan meillä kasvaa kesän taimet. Tomaattia, chiliä, paprikaa on nyt kylvetty ja idätetty kylppärin lattialämmityksen voimin. Kovaa vauhtia tuntuisi nousevan ja mielessä kytee yhä enemmän vielä paperilla oleva kasvihuone. Ei tässä vielä kiire tule, eihän?! Heti kun vain keli sallii niin tilaan kaivurin pihaan kaivamaan kasvihuoneen pohjat ja rakentaminen alkakoon. Taimia olen esikasvattanut kookosmultapellettien avulla josta sitten siirtyvät isompaan purkkiin kasvamaan idettyään.

Tämä kasvattelu siis on minulle aivan uusi juttu, aiemmin olen aina ostanut kuistille muutaman chilin ja amppelitomaatin, mutta nyt katsotaan saanko itse jotain kasvamaan. 

Mitäs te muut kasvatatte? Olisiko hyviä ideoita mitä vielä laitan kasvamaan?  Jotain helppoa ja hyvää...


6 kommenttia

Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä kirjoitti...

Minulla on chili testaamatta ja tomaatit olen ostanut loppukeväästä valmiina taimina. Kesäkurpitsa on kiitollinen kasvatettava, samoin peruna! Ai että ne on herkullisia omasta maasta (tai kasvatussäkistä)nostettuna <3
Yrtit ja salaatit on myös kivoja, meillä kasvaa mökillä lehtisalaatti, ruohosipuli, oregano ja minttu!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Voi ihana, kyllä niin odotan kesää ja että pääsee istuttamaan kaikkia herkkuja!

Anonyymi kirjoitti...

Kasvattelu puuhia täälläkin tänään miettinyt, pääsiäiseksi laitoin ohraa tulemaan ja herneenversoja...pihalle kesäksi kokeilen kesäkukkia siemenistä kasvattaen mut epäilen etten saa niitä kasvamaan :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Ohra on ihana näin pääsiäisenä. Ja herneen versoja muuten pitää kanssa laittaa... Toivotaan paljon kukkia, kyllä ne varmasti onnistuu. Mukavaa viikonloppua!

Aikku kirjoitti...

Wau!meillä ei ole vielä mitään kylvetty paitsi pääsiäiseksi ohraa.Taimet jo isoja sulla!

Aikku kirjoitti...

Wau!meillä ei ole vielä mitään kylvetty paitsi pääsiäiseksi ohraa.Taimet jo isoja sulla!