Penkkarihulinaa

Meillä, kuten monessa muussakin abiperheessä vietettiin eilen penkkareita eli penkanpainajaisia. Penkkareitten teemana meidän pikkulukiossa oli julkkikset.  Kuvissa tuo oranssipäinen Harry Potterista tuttu "Ron Weasley" on meidän pikku Anni. Keli oli aivan jäätävän tuulinen ja sopivasti alkoi myös lumituisku, mutta sitkeästi sormet ja varpaat kohmeisina oli penkkkareita lähtenyt seuraamaan iso joukko ihmisiä.

Valitettavaa, mutta totta että nämä olivat meidän lukion viimeiset penkkarit sillä lukio lopetetaan monen muun pikkulukion tavoin. Onnellinen olen siitä, että tytär ehti käymään lukion eikä joutunut kesken vaihtamaan koulua.

Nyt alkaa siis loppurutistus viimeisiin kirjoituksiin eli lukuloma. Onnea kaikille abeille!!!


julkkisteema

5 kommenttia

Kati - Tavallista arkea kirjoitti...

Meillä oli myös penkkarit, jossa tyttäreni oli mukana.
Kiva, kun kulkue ajeli työpaikkani ohitse niin pinkaisin kadulle kesken työpäivän kuvaamaan, kun 7 kuorma-autoa ajeli abi-kuorman kanssa ohitse. Saivat työkaveritkin suut makeaksi, kun palasin takaisin taskut pullollaan karkkeja :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Penkkarit on kyllä hieno päivä pitkän uurastuksen jälkeen. Onnea myös teidän abille ❤️

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Voi vanhat oli niin ihanat. taisi meillä olla minulle isompi juttu kuin tytölle. Vaihdossa on varmasti ollut mukavaa, joten nyt nautitte tansseista:-)

Sarin kotona kirjoitti...

Meillä myös tytär oli penkkareissa. Nyt alkoi sitten lukuloma nuorille!
Onnea teidän abille!
Ja mukavaa perjantai iltaa sinne!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos ja samoin myös teille❤️