Pitkästä aikaa meillä...

... treffattiin mieheni sisaruksia puolisoineen. Ihan luvattoman paljon aikaa on kulunut siitä, että olemme kaikki kokoontuneet saman pöydän ääreen. Niinpä päätimme järjestää sukutapaamisen sisaruksille Tapanina, muutenhan päivä olisi mennyt ihan laiskotteluksi.
Glögipannu kuumaksi ja tortut pöytään. 
Meillä oli äärettömän kiva ilta, mahdammekohan ottaa tästä perinteen?!

 Tein joulutorttuja tapani mukaan jälleen hieman eri tyylillä, laitoin pohjalle vaniljakastiketta. Torttutaikina ja täyte olivat täysin maidottomia. Maussa maidottomuutta ei huomannut ja vaniljakastike toi mukavan kosteuden torttuun.
Tarjoilussa oli mukana meidän jokajouluinen herkku,  Arabialainen mautekakku sekä juustolautanen.

juustolautanen
5 kommenttia

Taina kirjoitti...

Me myös treffattiin tapanina (tai japaninpäivänä niinkuin meidän juniori sanoo) miehen siskoja perheineen. Muksuja tosin oli kymmenkunta joten kovin rauhalliseen tunnelmaan ei päästy. ;D
Olisihan tuo mukava ottaa ihan perinteeksi, siellä ja täällä. :)
Mukavaa loppuvuotta! :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kyllähän se olisi hyvä perinne niin jokainen tietäisi jo ajoissa että aina tuolloin on menoa... Tai vieraita! Kiitos samoin Taina!

Anonyymi kirjoitti...

Nam mitä herkkuja ❤️ Mukavaa loppuvuotta ❤️

Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä kirjoitti...

Perinteet on parhaita! Meillä on perinteinen pakettien vaihto -ilta mun sisarusten kanssa aina ennen aattoa :) Tänä vuonna kokoonnuttiin meille, syötiin hyvin ja höpöteltiin kuulumiset, niin kivaa!

Mukavia välipäiviä! :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kuulostaa kivalta perinteeltä ja itse ainakin tykkään kun pyhinä käy porukkaa, muuten kutsutaan harvoin väkeä... Liian harvoin :)

Kiitos samoin Elina ja Marika!