Lupaan... En lupaa... Lupaan...

Ohi on ja edessä taas pian, joulu siis. Mutta nyt on aika uuden vuoden lupausten. Vuosia olen jo ihan vain itsekseni toivonut ja lupaillut katteettomia lupauksia itselleni, pääasiassa liikunnan lisäämisen ja terveellisempien elämäntapoja puolesta, mutta nyt on pakko ottaa itseä niskasta kiinni. Niinpä meillä karpataan jälleen välipäivät ja uuden vuoden alkukin. Meillä tuo hiilaridietti on toiminut joten luotetaan vanhaan hyvään konstiin. 

Huomenna se viimeinen päivä sitten on, menee meillä töitten merkeissä ja iltakin taidetaan olla kaksin kotona joten jotain pientä hyvää karppiruokaa ja nautiskellaan sitten ilotulituksesta. 
Ehkä kuitenkin on syytä skoolata uudelle vuodelle, sen verran dieetti saa antaa myöden. 

Mitäs teillä lupaillaan huomenna vai luvataanko mitään?



6 kommenttia

Satu kirjoitti...

Hauskasti meillä juuri puhuttiin uuden vuoden lupauksista. Lupasin luvata taas saman kuin ennekin: En lupaa mitään! Sen sijaan yritän, pyrin ja mahdollisuuksieni mukaan toteutan :)
Hyvää Uutta Vuotta Sinulle !

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Tämä on meilläkin ikuinen aihe:) mutta joo kun ei ota liian vakavasti niin hyvähän se on että edes hetken onnistuu! Mukavaa uutta vuotta!

Anonyymi kirjoitti...

Mä en lupaa tulevalle vuodelle mitään muuta kuin että yritän nauttia elämästä, perheestä enkä turhaa hötkyile ja ressaile ❤️ Hyvää uutta vuotta ❤️

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Mukavaa uutta vuotta!

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Luvataan vaan olla ihania toisillemme!
Onnen tähtipölyä ja kauniita hetkiä vuodelle 2016!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos samoin susanna, tuo on ihan paras lupaus!