Kurkistus meidän jouluun...

Ihana joulu, vatsat täynnä hyvää jouluruokaa, hyvä mieli. Oltiin varmaan oltu vähän kilttejäkin lahjamäärästä päätellen. Ihania lahjoja, kiitos siitä kaikille!  Erityisesti nyt kun jälkipolvi on jo kasvanut pois lasten kengistä, olemme oppineet nauttimaan joulusta pitkän kaavan mukaan. Lahjoja availtiin pitkin iltaa ja jouluruokakin syötiin maistellen kaikkia herkkuja oikein ajan kanssa.
Eilisen kruunasi vierailu ystävien luona, joulukahvit ja että saimme ihastella heidän upeaa joulua. 
Mitenkäs teidä joulu on sujunut?


 

7 kommenttia

Kristiina - Arjen Helmiä kirjoitti...

Teidän joulunne kuullostaa oikein mukavalta. Täälläkin nautiskellen syöty jouluruokia hyvässä seurassa. Kauniita kuvia. Hyvää Tapaniniltaa Sinulle, Katja ♥

Taina K kirjoitti...

Kuulostaa ja näyttää hyvälle!:) Vaikka jouluntaiasta ehkä jotain pientä häviää, kun lapset kasvaa, niin tilalle tulee jotain erilaista...On mahtavaa, kun lapset malttavat toisella tavalla rauhoittua ja nauttia itsekin vaikkapa hyvästä syömisestä ja niistä lahjoista.:)Mukavia välipäiviä Katja!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos samoin Taina ja Krisse ❤️ Kyllä se on tavallaan ihanaa kun lapset kasvaa ja ehkä sitten taas on eri kuviot joulunakin kun alkaa se mummuaika :) niitä odotellessa:)

Anonyymi kirjoitti...

Oih mitä joulun tunnelmaa kuvista pursuaa ja herkut ❤️ Ihania loppuvuoden päiviä ja leppoisaa sunnuntaita ❤️

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Elina, ihanaa loppu vuotta myös teille ❤️

Unknown kirjoitti...

Ihania joulutunnelmia ja herkkuja! <3 Mukavaa loppuvuotta!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Heli ja samoin myös teille <3