Kinkun sulattelupäivät


Hyvää Tapaninpäivää! 

Pyhät on vietetty loikoillen, nauttien ja syöden perheen kesken.
Mikä ihme siinä onkin, että aina syö liikaa, jollei ruokaa niin suklaata. Tänään vielä löhöillään, huomenna tulee ystäviä kylään ja syödään taatusti jotain muuta kuin jouluruokaa.
Mutta viivytään vielä pienni hetki joulussa kuvien merkeissä.






Jouluruusu on ehdottomasti yksi kauneimmista joulukukista, ja tänä vuonna yritän saada sen pysymään hengissä niin pitkään että saan sen maahan. Luonnossa se kuulemma jopa leviää, nähtäväksi jää onnistunko...

 Arabialainen maustekakku kuuluu meidän herkkuihin jouluna, jonka maku vain paranee vanhetesaan.


 Ihanaa viikonloppua!

-Katja

Ei kommentteja