Ideaa pukinkonttiin...

Tässä tulee takuuvarma lahjaidea niille joille ei keksi mitään lahjaa ostettavaksi.

Castelbel on portugalilainen tuoksujen lifestyle-merkki, jonka tuotteissa yhdistyvät tyylikäs design, herkulliset tuoksut ja laadukas tuote.Tuotevalikoimista löytyy tuoksukynttilät, tuoksupuikot, huonetuoksu-sprayt, vaatekaappituoksut, vartalosaippuat, suihkugeelit, käsisaippuat, bodylotionit, vartalovoiteet, palasaippuat, nestemäiset saippuat ja muut ihanat tuoksutuotteet. Kaikki ihanissa pakkauksissa ja väreissä.
Tuoksu joka valtaa kodin on ylellinen, raikas sekä meillä myös miesväen mieleen.
Tämä valkoisen ja hopean värinen sarja sopii meille hyvin myös väreiltään.

Tuotteet näyttävät huipputyylikkäiltä ja onkin ilo laittaa näitä esille omaan kotiin, mutta tulen varmasti myös hankkimaan näitä itse lahjaksi.  Tuotteiden värimaailmasta löytyy jokaiselle varmasti mieleinen väri.

Tätä minä testasin...
 
 

Portus Cale White & Silver - Valkoinen ja hopea

Minimalistista eleganssia. Tämän romanttisen tuotesarjan tuotteissa yhdistyvät sensuelli musta viikunan ja pehmeä granaattiomenan tuoksut ja tuotteet on pakattu helmiäisvalkoiseen paperiin tai kartonkiin yhdistettynä tyylikkääseen hopeaan. Tuoksussa löytyy häivähdys punaisten hedelmien, viinimarjojen, persikan, passionhedelmän ja kookoksen tuoksuja.


Harmillista, että en voi sähköisesti välittää tätä upeaa tuoksukokemusta teille, mutta koska pääsin Blogiyhteistyönä testaamaan huonetuoksuja ja tuoksukynttilöitä saat  bloginlukijana koodilla WILLALEMMELLE  blogin lukijana -10% alennuksen Castelbel-tuotteista ja pääset itse testaamaan ihanuudet. Shoppaile siis  www.yours.fi -verkkokaupassa

Nyt laitetaan parhaimman tuoksuiset lahjat pukinkonttiin!

-Katja


Ei kommentteja