Sadonkorjuun aika

Olen totaalisesti aiempina vuosina ohittanut koko tattikauden. Oikeastaan en edes tunne tatteja, mutta tänä vuonna on tullut pongattua herkkutatteja, kuten monimuukin facebook kuvien määrästä päätelleen.
Vieläkään en ihan varma tateista ole, mutta annan asiantuntijoiden arvioida mitä löydöksiä olen tehnyt. Kanttarellit ja suppilovahverot kyllä löydän, tunnistan ja keräänkin, joilla sitten talven kylmillä herkutellaan. Suurinta suosikkia meillä on itse tehty suppilovahverokeitto, paljon kermaa ja koskenlaskijaa sekaan. Nam!



Nyt on muuten parasta aikaa rämpiä metsissä. Pääasiassa meillä metsäreissuilla lenkitetään koiraa ja kerätään sitten mitä vastaan tulee. Puolukoita näyttäisi tulevan vaikka muille jakaa... 

Mutta tänään jatkuu omenahillotalkoot. Sekaan aitoa vaniljaa ja hillosokeria...  toimii!

Ihanaa viikonloppua!

-katja


Ei kommentteja