Aamun tuoretta...

...pataleipää, jonka vastapaitettu tuoksu valtaa talon heti aamusta. Voiko simppelimpää tapaa olla leivän teolle. Jo aiemmin täällä blogissa olen hehkuttanut tätä ja jälleen jatkan ylistystä. Joka kerta leipä on hieman erilainen riippuen mitä sekaan laitan. Tämä on varmasti tähän asti paras mitä meillä on ollut, mukaan laitoin kauraleseitä, auringonkukan siemeniä ja erilaisia sämpyläjauhoja.
Ohjeen löydät siis täältä *klik* ja rohkeasti heittelemään eri jauhoja ja siemeniä taikinaan.

Syksyä loistoa laiteltiin eilen myös hieman kotitalon rappusille kukkien muodossa.  Physalis eli kyhtykoiso antaa kivan väripläjäyksen harmaille betonirappusille. Callunat jäivät vielä odottamaan kaupaan hieman viileämpiä säitä.

Nyt nauttimaan aamukahvi tuoreen leivän kera.

-Katja


2 kommenttia

Kirsikka kirjoitti...

Vastapaistetun leivän tuoksu ja viikonloppuaamu, siinä on kyllä ihana yhdistelmä. Täytyy joku syksyinen viikonloppu testata tätä.

-Katja kirjoitti...

Ehdottomasti kannattaa testata. On helppo ja hyvä:) Pitkä nostatus ja 15 min syömusen iloa. Se ei kaappiin asti ehdi:)