Meillä on alkanut joulunaluskevennyskuuri (hui mikä sanahirviö) mutta pakko on herkutella välillä...
Tehtiin feta-sipulipizzaa superohuella pohjalla ja arvatkaa että oli hyvää. Tätä on tehty useasti ja onnistuu takuu varmasti. Pohja on hiivapohja ja täytteeksi, juustoinen pastakastike, paljon sipulia, valkosipulia, fetakuutioita ja kirsikkatomaatteja. Päälle juustoa ja eikun uuniin.
Nyt vain ei parane ottaa kuin se yksi slice, ettei mene kuuri ihan poskelleen.
Kokeilun arvoinen!!!
Pohja:
1,5dl lämmintä vettä
0,5dl oliviöljyä
1tl suolaa
1pss kuivahiivaa
4,5dl vehnäjauhoja
Nosta taikunaa 30min ja kauli pellille, päälle juustoinen pastakastike (valmiskastike) ja suikaloituja sipuleita (3kpl) valkosipulia oman maun mukaan. Fetakuutioita purkillinen ja noin 10 kirsikkatomaattia halkaistuna. Päälle emmental juustoa ja uuniin 225 astetta n.15min
-katja
2 kommenttia
Hyvän näköistä ! Laitappa tarkempi ohje
Täydensin tekstiä ohjeella. Pastakastike voi olla myös oman maun mukaan, mutta itse pidämme tuosta juustoisesta pastakastikkeesta suoraan purkista. Helppoa!!!
Lähetä kommentti