Joulukuu, mikä ihana valkeus





Ja ensimmäinen adventti ohitettu. Maakin on saanut valkean peitteen, ainakin pienen sellaisen. Ensimmäiset joululahjat on hankittu ja koristeetkin kaivettu kätköistä esiin.
Vuoden ensimmäiset pikkujoulut on nyt vietetty ja jouluruoan makuun päästy...kyllä joulun aika on sitten ihanaa!
 
Meidän joulu on tänä vuonna valkoinen ja hopea, lukuun ottamatta punaisia peltisydämiä. Vietämme joulua tänä vuonna mökillä ja kuusi laitetaan terassille koristamaan jonne ajattelimme jäädyttää koristeita jo olemassa olevien koristeiden lisäksi. Saapas nähdä mitä niistä tulee... Kuusikin on jo tilattu, isäni hakee joka vuosi kuuset omasta metsästä ja komeita kuusia onkin ollut.

Myskyssä kotipihassa kaatuneesta kuusesta sain aivan valtavan kokoisia havuja joista väkersin kranssin. Innostuksissani tein siitä oveen liian suuren joten se löysi paikkansa roskiskatoksen seinustalta kotoa.
 Nyt tarvitaan enään vain jatkojohtoa, että saadaan johdot hangen alle piiloon. Kaikkea muuta saakin jo langattomana joten josko kohta sellaiset jouluvalotkin löytyisi kaupoista.

Nämä ovat mökille hommatut tyynyt, samaa sarjaa kuin aiemmin kertomani keittiön matto. Kirjainkiintiö on nyt sitten täynnä:-)

Pari päivää töitä ja siirrymme viettämään itsenäisyyspäivää!

Valkeaa joulukuuta kaikille!

-Katja


Ei kommentteja