Uuden uusi elämä

 Keittiö ilmettä on jälleen hieman päivitetty.
Vanha aputaso oli jo hieman repsahtanut vanhuuttaan ja tilalle piti tietenkin hankkia uusi.  Pitkän etsimisen jälkeen (lue: vaunuja löytyy miljoona erilaista) päädyimme Huippukalusteesta löytyneeseen Baxton 26 tarjoiluvaunuun josta löytyy tilaa myös viinipulloille jota olimme vailla. Toimitus oli supernopea, vain pari päivää ja vaunu koreili jo mökin keittiössä.

Elloksesta löysin myös nykyisen vihreän maton (kuvassa) tilalle uuden vaalean jossa tietenkin on tekstiä. Vielä se oleilee rullalla kotona ja odottaa pääsyä mökille. Laitan kuvaa heti kun matto pääsee omalle paikalleen.Mutta missä viipyy talvi, lumia ja pakkanen?
Seuraan välillä jopa hysteerisesti säätietoja odottaen, että jonkun tasoinen kuura valtaisi mökkimaaston.
Lyhdyt ja kyntteliköt on viritetty valmiiksi, mutta se ihana valkoinen uupuu. Piristäisihän se tätä harmaata ja pimeää.

Tämä ihana sydän on Perfect Home:lta. Valo on kätevästi paristokäyttöinen jolla vältimme johtoviidakon lattialta. Nukkuma-aittaan vein tästä pienemmän version. Aitan sisustus on vaiheessa, sillä ellokselta löysin sinne myös uudet pussilakanat sekä valkoisen ihanan päiväpeitteen.

Saapui myös kauan suunnitelut uudet viinilasit, onneksi vain yksi rikkoutuneena. Alunperin takoituksena hankkia Iittalan Essencen viinilasit mutta löysin AmandaB shopista ihanat hieman isomat mutta samalla muodolla olevat viinilasit joissa tietenkin tekstiä...


       "Home, Enjoy every moment, Live life simply"

Kuvassa valkoviinilasi jotka olivat 6 kpl 27€, mielestäni ihan mielettömän edulliset.

Pikkujoulu aika siis alkaa olla parhaimmillaan, se näkyy meillä töissä kiireenä, mutta myös vapaa-ajalla tuntuu olevan koko ajan menoa, odotan itse niin paljon joulua ja aiommekin viettää sen mökillä. Sitä ennen on vielä paljon muutakin odotettavaa, mutta paljastelen sitä vielä tässä lähemmin!!!

Ihanaa pikkujouluaikaa teille kaikille, muistakaahan olla kilttejä sillä tontut alkavat pian hiippailla;-)

-Katja
2 kommenttia

Martina kirjoitti...

On kyllä edulliset lasit ja varmasti paremmat, kuin joskus hätäpäissäni Ikeasta ostamani viinilasit (6 kpl 4,95€ muistaakseni :D)..! Eipä ylläri että vietätte joulun mökillä ;) Vaikka mikäpä siinä, tietysti nautitte nyt kun se on! :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Melko ohutta lasia lasit on, mutta tykkäsimme muodosta ja tekstistä. Kannattaa tsekata amandab shopin kauppa! Ihana on viettää erilainen joulu, kunhan vain tulisi sitä lunta:-)