Harmautta ja hammas-särkyä

Sateen ja kaiken harmauden keskellä on ollut hyvä viettää pari sairaspäivää poski turvoksissa.
Maanantaiaamun alkajaisiksi postettiin 3. viisaudenhammas, yksi paha siis vielä jäljellä.
Kahden tikin turvottama poski on ollut mielenkiintoinen kokemus... Kuka ihme on määrännyt, että pitää tulla ylimääräisiä hampaita ja että ne pitää leikata jos ne eivät päätä puhjeta???
Buranan voimalla siis sano mummo lumessa, vai miten se nyt sitten menikään.


Illalla suuntaan kouluttautumaan.
Saamme työpaikalle kouluttajan kouluttamaan meille kestomaskarapalvelua. Mielenkiintoista...
Itse vannoutuneena ripsipidennyskäyttäjänä aion kokeilla kestomaskaran alaripsiini. 100% vedenkestävä, ei tahraa eikä leviä ja kestää käytössä 2-3 viikkoa! 
Laitan illalla vielä kuvia ennen ja jälkeen.

Muuten teinpä sitten totaalisen takin käännön ja löysin täydelliset viinilasit mökille ja tilasin ne tietenkin. Ne eivät nyt sitten ole Iittalaa vaan jotain ihan muuta. Laitan kuvan heti kun saan paketin postissa, toivottavasti ovat yhtä ihanat kuin myyntikuvissa.  Ajattelin, että ehkä mökillä kuitenkin saa olla erilaiset lasit kuin kotona.


Huomatkaa vielä sivun oikeassa yläreunassa arvontaa ihanan Kotiliesi blogin sivuilla, käykää osallistumassa. Nyt kohti koulutusta...

-Katja

1 kommentti

Meiju kirjoitti...

Hammassärky ei kuulosta tosiaankaan kivalta, onneksi itselläni sitä ei ole ollut pitkään aikaan. Minua myös on nämä meidän viisaudenhampaat ihmetyttäneet, miksi niitä oikein tulee? Hammaslääkärit ovat antaneet yhden viisaudenhampaani jäädä, kun siinä ei röntgenkuvien perusteella ole isompaa haittaa.