Loman viimeiset hetket käsillä

Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja niin myös meilläkin on nyt käsillä loman viimeinen päivä. Illalla pääsemme vielä viimeisen kerran ihanien thaipatojen ääreen mitä todella jään kaipaamaan.

 Tämä matka on ollut meidän pisin vierailu Thaimaaseen ja täytyy todeta, että 18 päivää on mennyt juuri sopivaa vauhtia. Kaksi eri hotellia oli hyvä ja aikaa kohteen vaihtamiseen ei mennyt kuin muutama tunti. 

Tiedän, että kotiinpaluuta varjostaa kaamea jetlaagi, miten loppuviikon aamut alkavat jo neljältä aamuyöllä ja töiden jälkeen olisit ihan valmis yöunille. Nyt vain täytyy pitää kiinni pidemmistä yöunista jotta ei ihan karkaa käsistä loman vaikutus. Kaikesta siitä huolimatta olen valmis palaamaan uusin voimin arkeen.Mitä matka sitten tarjosi meille?

Iltatorien tarjontaan hieman petyimme sekä Khao Lakissa että Krabilla. Toreilla oli vain muutama hassu myyjä joihin oli jopa puolen tunnin jonot. Kiireessä tehtyjen raakojen ruokien pelossa emme sitten jääneet jonottamaan vaan tyydyimme ravintoloiden menuihin. Muilla reissuilla olemme yleensä saaneet ne parhaat ateriat juurikin niistä mopojen tarakalla olevista hiiligrilleistä. Muutenhan ruoka on täällä kyllä se yksi loman kohokohta. Tuoreita raaka-aineita, mausteita, chiliä, ihania makuyhdistelmiä. 

Myös ihanat kuumat ja valkoiset hiekkarannat ovat olleet mieleen. Niiden kauneus ei ihan täysin edes välity kuvista vaan ne vain pitää itse kokea.

Se mitä muuten ihmettelen täällä, että miten tämä kansa täällä niin pienellä toimeentulolla ajelee kohtuu komeilla autoilla?! Toinen toistaan hienompia, uusia lava-autoja upeine vanteineen koreilee teiden varsilla. Ja omaan  vanneostokokemukseen perustuen ne ei niissä muuten ole halvimmasta päästä! 


Luulen, että tämä on nyt hetkeen meidän viimeinen matka Thaimaahan, sillä maailma on täynnä upeita paratiiseja. Olisi ehkä hyvä silmäillä niitä välillä...

Loppuun vielä muutama kuva hotellista koska se vaan on huikean hieno kattoaltailla ja myös meidän huoneen omalla altaalla varustettu hotelli. Voin lämpimästi suositella jos matkustat Ao nangiin hotellia Bluesotel Smart krabia. Lähellä keskustaa ja rantaa, hyvä, tasokas ja aika uusi, adaults only hotelli. Hotels.comin kautta varatessa hotelli oli vielä suht edullinen.1 kommentti

Unknown kirjoitti...

If you're looking to burn fat then you certainly need to jump on this brand new custom keto meal plan diet.

To design this service, licensed nutritionists, fitness couches, and professional cooks united to develop keto meal plans that are efficient, convenient, cost-efficient, and satisfying.

Since their first launch in early 2019, 100's of clients have already completely transformed their figure and health with the benefits a great keto meal plan diet can give.

Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-proven ones provided by the keto meal plan diet.