Matka Kreetalle


Täällä ollaan oltu loman jälkeisissä työmoodeissa niin, että vasta nyt ennätin purkamaan matkakuvia järkkäristä ja pääsen niistä tekemään teille matkakoosteen. 

Lomaviikko Kreetalla vierähti nopeasti. Viikko sisälsi ihania kreikkalaisia salaatteja ja lihapatoja, 17. hääpäivä kuohareineen ja pieni kiertomatka saarella vuokra-autolla, näköalaravintoloissa illallistamista ja lepoilua auringossa, viikossa siis ehtii tooooodella paljon. 

Meillä oli niin ihana ja hyvä hotelli, Sunprime Platanias Beach, josta meillä oli varattu omalla terassilla ja allaskäynnillä huone. Hotelli oli vain aikusille varattu hotelli ja yllätti positiivisesti, että paikka oli asukasmäärästä huolimatta todella hiljainen, siis hyvällä tavalla hiljainen ja rauhallinen.

Ennakkoon olin jo saanut vihiä, että ystävämme matkustavat samaan aikaan, samaan kohteeseen joten tapasimme Maritan ja Olli-Matin kanssa lihapatojen ääressä tietenkin.

Kreikan lämpöä, maukkaita tomaatteja ja niitä upeita auringonlaskuja jään kyllä kaipaamaan... Kutakuinkin 15 vuotta sitten otin samanlaisen kuvan Hanian vanhan kaupungin majakasta.  Se oli siis ainakin pysynyt ennallaan. Hanian vanha kaupunki on yksi suosikkipaikostani, jossa varsinkin illan hämärtyessä on ihana istuskella lasillisessa ja nauttia tunnelmasta.


vigli


häämatka


sunset

Jään siis suunnittelemaan uutta matkaa, minne se sitten viekin... Lämmintä on oltava se on selvä!

Leppoisaa lauantai-iltaa Sinulle!

5 kommenttia

Arjen helmeilyä kirjoitti...

Kauniit kuvat Kreetalta <3 ihanaa syksyä Sinulle <3

https://arkistahelmeilya.blogspot.com

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos, oikein ihanaa syksyä myös sinulle!

Kristiina K kirjoitti...

Ihania kuvia ihanalta Kreetalta. Olen käynyt siellä useamman kerran ja vieläkin voisin mennä!

Villejä Lupiineja kirjoitti...

Ihania kuvia sulla täällä! ❤ Oli ihana nähdä teidät Kreetan auringon alla!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Kristiina, Se on kyllä hieno paikka ja Marita, oli superkiva nähdä <3