Kesäkattaus

Tänään on herätty jo kukonlaulun aikaan sillä tämä kampaaja oli reipas ja kävi tekaisemassa pari rippikampausta. Aikaisissa aamuissa on se hyvä puoli, että saa myös paljon päivän aikana aikaiseksi ja siitä syystä meillä on kotona tehty suursiivousta. Vanhoja vaatteita kierrätykseen ja turhia tavaroita pois.

Meillä on muuten koko kesä eletty enenmmän tai vähemmän grilliruoalla, kuten eilenkin. Oli ihan pakko kokeilla itsekin sitä viime lauantaina saatua maailman parasta perunasalaattia ja hyvää siitä tulikin. Miksi sitä kokeilee liian harvoin uusia ruokia? Meillä on itse asiassa pitkään syöty vähähiilihydraattista ruokaa, mutta jostain syystä tänä vuonna perunat ovat eksyneet pöytään kerta toisensa jälkeen.  Olisiko ollut liian pitkä tauko sillä nyt ne maistuvat vaan niin hyvältä?

Pöydällä oleva aterinlaatikko on muuten viime kertaisen Tallinan reissun kotiin tuomisia. Ihastuin ravintolassa puiseen laatikkoon niin, että ostin sen sitten itselle. Halpa se ei ollut, mutta täydellinen mökin teraasipöydälle, sehän riittää.

Mikäs teillä on se kesän bravuuriruoka, mitä ilman vaan ei voi olla?

6 kommenttia

Hanna Heikkilä kirjoitti...

Oi että! Ihana tuo aterinlaatikko! Mäkin haluun :)

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Määää en kestä😍Toi on mieletön,täälläkin halutaan tuo lootikko. 😀

Ihanaa päivää😘

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

No niin se minkä jätin kertomatta oli se että ostin sen siis ravintolasta jossa olimme syömässä. Samalla voinen kehua että tuo ravintola wana wiipuri oli muuten huippu! Että sinne vaan tytöt...

Kaisa kirjoitti...

Kaunis kattaus ja herkulliset tarjottavat!

Suvi K. kirjoitti...

Herkullisen näköiset kuvat ♥ ihana tuo laatikko missä aterimet ♥

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos suvi ja kaisa <3