Kotiin paluu

Täällä on jo palattu arkeen, kylmään ja sateiseen suomeen, mutta vielä palailen kuvien merkeissä reissuun, lämpöiseen ja ihanaan Thaimaaseen. 

Hua Hin:sta suuntasimme lautalla lahden yli Pattayalle josta meillä oli Jomtien beachiltä varattu kivasta pienestä hotellista huone. Pattayalla käytiin tietenkin katsomassa kuuluisa Walking street tyttöineen  ja baareineen sekä juomassa drinksut Ice Cube baarissa jossa on siis -11 astetta pakkasta. Pitihän sitä hieman viilennellä.

Pattayalta pääsee kätevästi tunnin venematkalla upeille saarille. Yhdelle niistä, Ko Lan saarelle suuntasimme yhdeksi päiväksi viettämään rantsupäivää, sillä niin Hua Hinissa kuin Jomtienilla rannat eivät meiltä houkuttaneet likaisten vesien ja meduusoiden vuoksi. Täällä sen sijaan pääsi mereen lilluttelemaan.

 Pattayalta suutasimme vielä Bangkokiin. 

Meillä oli huone varattu Lebua State Towerista joka on tuttu niille jotka ovat katsoneet elokuvan Hangover 2, elokuvaa on kuvattu juurikin kyseisessä hotellissa.
Itse Bangkok olikin sitten villi kokemus. Siellä sai olla tarkkana sillä yhtäkkiä saattoi löytää itsensä ihan jostain muualta kuin piti. Tuk tuk kuskit varsinkin olisivat mielellään vieneet jonnekin muualle kuin kyytiä oli tilannut. 

Ensimmäisen Bangkok päivän aikana kerättiin toistakymmentä kävelykilometriä ja tsekattua tuli kuninkaan palatsi, kultainen makoileva budha temppeleineen, leguaanipuisto ja tietenkin muutama suuri ostoskeskus. Kaiken tämän jälkeen kattoterassille yksille josta oli hyvä palata huoneeseen vaahtokylpyyn.

Upea reissu takana ja nyt on aika palata sorvin ääreen. Vielä kun tämä jetlaagi helpottaisi...2 kommenttia

Kaisa kirjoitti...

Teillä on ollut kyllä mukava reissu. Paljon olette nähneet ja kokeneet.
Mukavaa joulunodotusta!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos samoin, ihana olla matkalla mutta on kyllä ihana palata kotiin ja arjen pyöritykseenkin!