Habitare- messupäivän antia


Miten hyvältä kotisohva tuntuukaan sunnuntaipäivän Habitare reissun jälkeen. 
Tämän extemporereissun tarkoituksena oli tutustua Wc kalusteisiin sekä vessan valaistukseen, sillä meillä tehdään jälleen remonttia. 
Kovin oli vähän kaapistoratkasuita esillä, lähinnä Svedbergsillä oli iso osasto mutta muuten anti meille jäi köyhäksi. 
Kaikkea muuta kivaa messuilta kyllä löytyi, paljon valaisimia ja yhtenä mielenkiinnon kohteena minulla oli ensikertaa messuilla olleen Ikean osasto.


Kaapistot Ikea


ValaisimetVaikka kaapistomallit olivat kiven alla löytyi messuilta monta uutta ja ihanaa laattamallia. Upeita hanoja ja sisustustarvikkeita niin toilettiin kuin kulpyhuoneseenkin. Tosin vessan kaakelit ovat jo valittu mutta olihan niitä kiva ihailla.


Yllä Tapio Wirkkalan Airamille suunnittelema WIR-lamppu joka on täydellinen jokaiseen lasikupuun. Tämän voisin hyvin siirtää omalle terassilleni. Kiva idea tuo "takka" leveän pöydän keskellä.  Voin helposti kuvitella illanistujaiset ystävien kanssa tämän pöydän ääreen. Yhteenvetona: tuli vietettyä mukava sunnuntai sisustamisen ja kodin rakentamisen parissa. Brunssi ja hyvä messuseura niistä on hyvä sunnuntai tehty ❤️

Mukavaa sunnuntai-iltaa myös sinulle!

3 kommenttia

Kaisa kirjoitti...

Mukava lukea ja katsella kuvia messuilta, itse kun en messuille päässyt tänä vuonna!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Oli kyllä kiva kokemus. Itse olin nyt ensimmäisen kerran.

Jaana M / My life kirjoitti...

Onpa upeita kuvia. Kaikkea ihanaa! Iski varmaan sisustusjuttuja, kun tuolla kävi. Mulla ois ainakin iskenyt... Ihanaa alkanutta viikkoa 💓