Terassin tekoa

Tänään on ollut täyshuippupäivä!!! Ihana päivä töissä, miten sainkaan ihan älyttömästi tehtyä rästitöitä, pienistä asioista saa muuten melkoisesti virtaa ja sitten illaksi mökille duunaamaan...

Mökillä on tänään siis tapahtunut.
Pitkän (viikon) harkinnan jälkeen täällä on alkanut terassin laajennus. 
Nykyisessä terassissa ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta vastarannan puiden vuoksi aurinko paistaa parhaiten juuri tuohon uuden terassin kohtaan joten auringonottotuolien alle tarvittiin luonnollisesti terassia. Terassista tulee musta tai oikeastaan öljy millä muu terassi on käsitelty on nimeltään piki. 

Terassin teko

Rakenna terassi
On meillä hieman murehdittukin sillä eilen naapurin vapaana ollut koira kävi meidän Jimin kimppuun emäntänsä katsellessa vierestä, kaiken tämän lisäksi sain sekä minä, että koira kunnon läksytyksen kuinka hulluja olemme. Varmasti jollain tasolla joo mutta oikeuttaako se päästämään koiraa toisen kimppuun? Mielestäni ei.
Siellä se toipilas on nyhjötellyt kipulääkkeen varassa joita saatiin onneksi toisesta naapurista. Kyllä on ollut kipeä oloinen ja ehkäpä pikkuterrierin egokin koki kolauksen. Huomenna lääkärikäynti on kyllä edessä jollei olo kohene!


2 kommenttia

Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä kirjoitti...

Voi pientä koiraa!! :O Ihan vastuutonta laskea koira tuolleen toisen kimppuun ja katsoa vierestä! Ei tulisi mieleenkään laskea meidän koiraa vapaaksi, kun ei voi olla varma sen aivoituksista tai siitä pysyykö se omalla tontilla. Toivottavasti pieni toipuu eikä tarvitse lähteä lääkäriin <3

Hienot terassin laajennus -suunnitelmat! Siitä tulee tosi hieno ja sinun käsissäsi varmasti viihtyisä :) <3 Ihanaa kun on kesä ja voi puuhastella pihamaalla!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Meilläkin koira on vapaana vain mökillä sillä en todellakaan pysty vannomaan mitä se tekee. Ja tottakai se vahtii omaa reviiriä ja minua jos tulee joku vieras koira pihaan vapaana. No nyt kaikki Ok ja vältyttiin lääkärireissulta. Kaulassa ja korvassa ihan kunnon osumat joten seuraillaan vielä että paranee kunnolla!

Terassi tulee kyllä tarpeeseen. Vielä kun saan ison kivikuorman pihaan:)