Tässä vaihtoehto perinteiselle kuuselle...

Tämän joulun uusi joulukuusi koreilee mökin pöydällä. Tämä kävyistä rakennettu kartio voisi toimia hyvin joulukuusen korvikkeena. Varsinkin allergiakodeissa tämä olisi hyvä ratkaisu ja kestää kyllä hyvin säilytettynä vuosia.

Meille kyllä tulee lisäksi myös perinteinen kuusi, isä on sen varmaan jo hakenut metsästä. Hmmm... en ole muuten edes kysynyt onko meille kuusi varattu, mutta oletan niin (vink vink).

Joulupuu kävyistä


Pinterestiä selaillessa ihastuin havuista tehtyyn kuuseen, esitin idean floristilleni Kukkatuvalla ja hän kertoi idean käpykuusesta. Annoin hänelle vapaat kädet tietenkin ja tällaisen ihanuuden sain! 

Tämä oli rakkautta ensisilmäyksellä.
Valot on vasta vain laitettu sisään, tarkoituksena kuitenkin kiinnittää ne kanaverkkoon tasaisesti ja niin että klo kuusi valaistuu. Nyt lähden kihartamaan tukkani sillä "Pikkujoulu" odottaa...

Mukavaa lauantaita!7 kommenttia

Katja - Tässä ja Nyt kirjoitti...

Onpas mukava :)

Kirsi kirjoitti...

Onpas kauniin näköinen..ja jos haluaa sen aidon kuusen mutta ei allergian takia voi niin Kannattaa kokeilla mäntyä.Meillä oli joskus mänty ja se oli kyllä kaunis..ite haluisn kuusen/männyn mutta kotiini ei mahdu/oo tilaa kun kerta neliöitä se 32,5.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos! Mäntykin olisi hyvä ja kaunis vaihtoehto!

Unknown kirjoitti...

Kivannäköinen kuusi!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos satu!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana joulukuusi <3 Tuollainen sopisi meillekin täksi jouluksi :) Mukavaa maanantai aamua <3

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Elina ja oikein ihanaa alkanutta viikkoa! Ei muuta kuin keräilemään käpyjä!