Ystäviä kylässä

Viikonloppu alkaa olemaan paketissa. 

Viikonloppua vietettiin ystävien kesken mökillä syöden hyvin, saunoen ja pelaillen, pitkän kaavan mukaan.  Tulipa sitä tehtyä myös lumienkeleitä saunonnan lomassa.... hrrrr! Illalla alkoi sadella hiljakseen lunta ja aamulla sitä olikin ihan lumitöiksi asti, maisemat eivät olisi voineet olla kauniimpia. Meillä oli kyllä niin mukava viikonloppu, että pitää ottaa pian uusiksi.

Illan menu koostui seuraa vanlaisesta: alkupalaksi Katkarapusalaatilla täytettyjä avokadoja.... nam!!! Minulle tämä on yksi suurimmista herkuista. 
Pääruoalla tarjolla oli Paprikagulassia jota terästin vielä tuoreella chilillä (ohjeen löydät täältä *KLIK* ) riisin ja paahdettujen porkkanoiden kanssa, sekä vihersalaatti. Tarjolla oli myös ystävien mukana tuomaa aivan mahtavaa yrttivalkosipulileipää, mikä pitää kyllä itsekin testata joku päivä.
Jälkkärissä turvauduin tuttuun ja turvalliseen Pavlovaan jossa marenkipohjan päälle kokosin kiiwiä, passionhedelmää, mangoa ja sitruunan kuoriraastetta.

Hyvän menun lisäksi nautin aina tuosta ruoan valmistelusta, varsinkin jos sitä saa tehdä jo aamusta alkaen. Kiireetön valmistautuminen iltaan onkin jo puoli ruokaa. 

Oletkos muuten tutustunut tuohon avocadoon? Onko hyviä vinkkejä mitä muuta siitä voisi tehdä?

Mukavaa sunnuntaita!


servettirengas

punainen chili


katkarapu



7 kommenttia

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Herkuttelua, viihtyisää yhdessä oloa ja lumienkeleitä!
Täydellinen viikonloppu siis!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kyllä täydellinen viikonloppu!

Kristiina - Arjen Helmiä kirjoitti...

OI, mitä ihania herkkuja teillä on ollut ja niin kauniita kuvia! Me tykätään myös avocadosta. Itse laitan sitä ihan riisikakun päälle ja vähän sitruunamehua, ruususuolaa ja mustapippurirouhetta päälle. Avocadoa voi lisätä myös kuutioina salaattiin, esimerkiksi nachosalaatissa se on tosi hyvä lisä. Tuollaiset viikonloput on kyllä ihania ja niin voimaannuttavia ♥ ja uskon, että lumiset maisemat mökillä ovat olleet tosi kauniita.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos, tuo nachosalaatti kuulostaa hyvältä, pitää kyllä testata!

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Aah mitä herkkuja ja kauniita kuvia. Nyt alkoi tehdä mieli avokadoja katkistäytteellä!

Kivaa viikonloppua <3

Sirpale kirjoitti...

Ihana postaus ♥ Tuli niin hyvä mieli!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos ihanat, nyt vain hakemaan avocadoa kaupast❤️