Ihmeellisiä mielitekoja...

Viikonlopulta ystävien luona käymisestä meille jäi kytemään puurohimo. Kyllä, puuroa! Aamupalaksi saatiin heillä niin hyvää puuroa, että on koko viikko tehty ilta ja aamupuuroa. On tehty kaurasta, neljästä viljasta, leseillä ja ilman, marjojakin on mukaan laitettu, hyvää on miten vain. Kyllä se vaan niin on, että kun aamun aloittaa kunnon lautasellisella puuroa jaksaa pitkälle päivään.  Onko ideoita puurotestiin? Mikä sinun suosikkisi on?4 kommenttia

Satu kirjoitti...

Minulla on menossa erilaisten puurojen kokeilu kausi. En ole puuro-ihminen saatika aamiais-ihminen, joten opeettelen syömään niitä. Edellisessä kotivinkki-lehdessä oli kivoja variaatioita eri puuroista ja kyllä mantelimaitoon tehty kvinoa puuro on parasta tähän mennessä.

Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä kirjoitti...

Puurot on niin hyviä! Se on yksi iso asia mikä harmittaa kun ei allergian vuoksi niitä juurikaan voi syödä :( Riisipuuro on kyllä mun makuun paras, toinen on omenasta tehty vispipuuro!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Satu, mulla on ihan samaa vikaa mutta yritänkin hieman nyt korjata aamuaisrutiineita. Niin monet aamut on kahvin voimalla lähdetty:)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Olipa hyvä idea tuo omenavispipuuro, en ole koskaan kokeillut, mutta kuulostaa hyvältä❤️