Elämä pelissa...

Kuinka moni sattui eilen katsomaan Elämä pelissä - ohjelman Yleltä?

Mielenkiintoista parisuhdeasiaa koko laidallinen. Ohjelman juontana toimivat Jenni Pääskysaari, parisuhdevalmentaja Tony Dunderfelt sekä mukana oli neljä tunnettua pariskuntaa. 

Tämän ohjelman myötä päädyimme mekin tekemään netissä olevan rakkaustestin kuinka paljon suhteessamme on rakkautta. Tulokseksi minulle tuli 85% ja mieheni sai 75%. Testin tehtyä voi osallistua sähköpostivalmennukseen ja niinhän mekin siihen sitten liityimme.

Tämän viikon teemana on meidän parisuhteessa on sopuisuus. Eli nyt etsitään joustavia ajattelu- ja toimintatapoja. Opettelemme myös  sanoja, joilla voimme edistää sopuisaa ilmapiiriä parisuhteessa. Mielenkiintoista ja vaikka meillä kaikki onkin hyvin parisuhteessa, ajattelin, että tämä on pieni mukava satsaus parisuhteeseen mistä ei varmasti ole haittaa kenellekään, päinvastoin... 

 Tästä linkistä pääset parisuhdetestiin, *KLIK*

Ei muuta kuin testaamaan ❤️


2 kommenttia

Taina K kirjoitti...

Kyllä meilläkin ohjelmaa katseltiin, ja ehkäpä tästä vielä käydään miehenkin kanssa testit tekemässä. Oman parinsuhteen eteen pitäisi ehdottomasti tehdä enemmän töitä! Meillä sitä vaalitaan kahdenkeskisillä lenkeillä, sekä kahvittelureissuilla. Ainakin itse koen suurta tyytyväisyyttä tähän vaiheeseen, kun lapset ovat kasvaneet leikki-iästä ja oman puolison on saanut takaisin, yhä kiinnostavana.:)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Juuri niin Taina, olen täysin samaa mieltä. Ja aina parisuhde muuttuu mutta muuttuuhan ihminenkin vanhetessaan. Pitää vain muistaa antaa toisillemme aikaa. Meillä myös tehdään paljon yhdessä, harrastetaan ja myös vaan hengaillaan yhdessä! ❤️