Pakko remontoida

Niinhän siinä aina käy, että kun pitäisi ihan nopeasti jotain muuttaa tai uusia niin "massiiviremonttihan" siitä meillä syntyy.
Kaikki lähti aivan pikkujutusta, päätin uusia pyykinpesukoneen, sillä vanha rupesi äänin ilmoittamaan tiensä tulleen määränpäähänsä. Ei muuta kuin ostoille. Kone löytyi helposti ja juuri meille sopivin ominaisuuksin, jopa ihan kohtuu hintaankin. MUTTA....

Kuva lainattu Gigantin sivuilta
Siitä se sitten lähti! Vanhasta talosta kun on kyse, kone saatiin melko kivutta yläkertaa jossa pesuhuoneemme on ja jonne kone tulisi, vaan kylppärin oviaukko, se oli 2mm liian kapea, voi mennyt kesä, sanon minä! Konetta pyöritettiin ja käännettiiin, purettiin ja kasattiin, mutta ei, se aukko on liian kapea.

Muistin että vanhakin kone meni juuri ja juuri kylppäriin enkä voinut ajatellakaan, että koneet olisi isontuneet, mittasin tietenkin vain sen, että se mahtuu omalle paikalleen leveys ja korkeus suunnassa. Näin juuri! Siihen se mahtuisi, mutta ei oviaukosta sisään....
Nyt on siis purettava, samalla luultavasti vähän sitten väripäivitämme maalipintoja.
Pysykäähän kuulolla niin kerron miten käy.... Remontti sinänsä tulee ihan tarpeeseen, emme vain ollet ajatelleet ajoittaa sitä tähän joulun alle:-)

Muistakaahan mitata koneet ennen ostoa!

-Katja

Ei kommentteja