Meidän mökki


Tällä viikolla on selvästi ollut jo syksyn tuntua ilmassa, mikä näkyy myös kuvissa.Yöt ovat viilentyneet ja syksyn tuoksu valtaa kosteat aamut.

Ajattelin laittaa muutaman oikean mökkikuvan tähän postaukseen sillä huomasin, että mökkiblogini ei ole oikein kunnolla "esitellyt itseään".

Pihaan tullessa porttien jälkeen vastaan tulee vanha kunnon ulkohuussi, 2 varastoa, puuvarasto ja venevaja. Mökki itsessään on 70-luvun mökki jota on myöhemmin 90-luvulla laajennettu sisäwc:llä ja pukuhuoneella jotka ovat yhteydessä myös sisätiloista käsin. Mökki on siis ympärivuoden käytössä.

Rannassa, metsän reunassa, aivan omassa ylhäisyydessään on vierasaitta jonne majoitamme omaa rauhaa haluavat vieraat, näköala aitasta on aivan upea, koska aitta on rinteessä avautuu sängyltä näkymä järvelle.
Terassi ja kiinteä laituri ovatkin meillä ahkerassa käytössä lämpiminä päivinä mutta myös lasitetulla terasssilla viihtyy vähän viileämmälläkin kelillä.

 Kaiken parasta tässä kuitenkin on se, että itse vesi on näin lähellä mökkiä. Voisiko sanoa kiven heiton päässä... ei, se on vielä lähempänä.

Naapureihin emme vielä ole juurikaan päässeet tutustumaan, elämää mökeillä kyllä on läpivuoden ja laiturilta on morjesteltu, mutta jokainen rannan mökeistä sijoittuu hyvin omaan rauhaansa, eikä naapureita juuri näe.

Järvi on onneksemme syvä heti rannasta joten laiturilta uskaltaa hyvin sukeltaa pää edellä uimaan. Itse pidän rannan isoista kivistä, en niinkään ole hiekkarantojen perään sillä en kuitenkaan uskaltaisi laittaa jalkoja pohjaan, tiedä mitä sieltä tulee vastaan.

Makustelkaahan kuvia (klikkaamalla kuvaa se avautuu isommaksi), sisäpostauksen teen kyllä myöhemmin.


Ihanaa viikonloppua!!!

-Katja2 kommenttia

SannaA/ Männikön kuulumisia kirjoitti...

Näyttääpä viihtyisältä! Ja valmiilta...meidän mökkimme on vanha "mummonmökki", jota alamme vasta kunnostamaan :).

Minttu, Kivempi blogi kirjoitti...

Tuo lasitettu kuisti on kyllä upea. Ihana olisi istuskella siellä kesäyönä :)