Makkarin tuunailua

Sunnuntain postauksista on näköjään tullut säännöllisiä. Johtuen varmaankin siitä, että se on yleensä ainoa oikea vapaa päivä. Kaikin puolin ihana ja nautinnollinen sellainen ja pyhitetty perheelle. 

Pöydällä pöhisevät pulla- ja sämpylätaikinat joten nyt on hetki aikaa kirjoitella.
Makkariremontti tai kutsuisiko sitä makkarin päivitykseksi, on valmis. Väri seinissä osui kerrasta oikeaan ja tekstiilitkin löytyivät helposti. Ikea on ihmeellinen paikka, sieltä löydän kyllä aina jotain meille sopivaa. Tällä kertaa mukaan tarttuivat verhot, yöpöytä, valaisin, kehykset hääkuvaan ja muutama tyyny. Päiväpeitto, torkkupeitto ja pari kynttilälyhtyä löytyi Askosta joka on myös joka kerta kierettävä. Lyhdyt sijoitin mökille, siellä kun ei ole liikaa kynttilöitä:)


 Vihdoin ja viimein sain tyhjättyä viime viikonlopun kuvat kamerasta ja aurinkoisia maisemakuvia tuli kyllä otettua. Otoksia viikonlopulta kertyi parisataa. Niistä kun karsii parhaat niin jäljelle jäänee noin 15 hyvää kuvaa:-)
 
Nyt maistelemaan porkkanasämpylöitä ja korvapuusteja. Tänään tankataan ja huomenna duunaillaan, tiedossa nimittäin klapin kantoa puuvajaan ja samalla kaffitellaan mummun ja vaarin kera.

Hyvää alkavaa viikkoa!

-Katja

Ei kommentteja