Illan menu...
 Tiistainen tervehdys.

Viikonlopunlut paljon "hyvääkivaa" mietittävää ja rästihommia, mutta nyt hetki sohvan nurkassa saan antaa aikaani teille ja laitan muutaman ihanan kuvankin viikonlopulta.

 Lauantaina vietettiin siis iltaa ystävien kanssa mökillä.
Saimme mahtavan paikallisen lahjan vierailtamme nimittäin Kaistin tilan koivuisen ulkotulen joka on valmistettu Huittisissa.
Kuten jo aiemmin sanoinkin ei kynttilöitä ole koskaan liikaa.Kattaukseen pääsin käyttämään nyt ensimmäisen kerran uusia Vit lilja sarjan astiastoa kuten kuvasta näkyy. Tänään meille saapuikin sitten uusi setti astiastoa, salaattilautaset ja maustesirottimet.
Voin kertoa että astiasto on kaunis ja olen ihan koukussa niihin!!!!
Viinilasi hankita meillä on vielä edessä mutta ehkä vinkkaan asiasta tontuille...Alkuruokana herkuttelimme paahdetuilla punajuurilla ja vuohenjuustolla.... nam!!! Pääruokana ihan Ranskalaista lihapataa joka mielestäni sopikin hyvin koleaan syysiltaan ja jonka kyytipoikana oli uutuus riistaviiniä. Jälkkärinä leipäjuustoa kermassa ja päälle kinuskikastiketta.

Huomenna suunnataan jälleen mökille, tällä kertaa auton takakontti on lastattu havukasveilla.
Vaikka tontti on hyvin metsäinen olen löytänyt lamppujen juurilta kukkamaita jotka aionkin nyt muuttaa havukasvien maaksi. Keväällä sitten katsotaan lisää mitä mistäkin nousee. Ihana päästä jälleen mökkimaisemiin ja sauna lämpiää takuu varmasti <3

Tässä vielä pari sisäkuvaa mökiltä... huomista odotellessa.

-Katja

Ei kommentteja